2777
2789

به دخترش داد خودش بهش اموزش داده ی جور فرو رفته هست تا الاه ۵ تومن خرج دکتر کردم به نتیجه دلخواهم نرسیدم پوستم اسیب دید

فرو رفته هست الان پماد که به ابروم زدمم اب شد اومد تو چشمم دارم کورم میشم خدا لعنتش کنه روزیش خشک بشه الهی چون هر روز این بلا رو سر هزاران نفر میاره تحقیق کردم راجبش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما خودتون این اجازه را بهشون دادید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
دلم میخاد همه رو مجاب کنم ابروهاشونو فیبروز تتو حاشور و خلاصه هیچی نکنن حتی اگر خوب در بیاد😭😭

ارههه ولی من فیبروز رفتم پیش ی نفر معروف ولی زد ابروهامو خراب کرد ۵ سال صبر کردم پاک شه نشد رفتم ریمو پیش یکی دیگه این بلا سرم اومد 

درسته ولی من قبلش حرف زدم گفتم فرو بفتگی گوشت اضافه رنگ غیر از پوستم نمیخوام گف عین پوست بچه میشه نگ ...

میتونید شکایت کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
یکم حال هوای درگیری ندارم ولی خوب نشدم شکایت میکنم برای ادب شدنش اون پیر زن خراب هیچی ادب نمیکنه خود ...

انشالله که مشکلتون برطرف بشه 

ریسک این کارها زیاده این هم دست این آرایشگرها که دکون باز کردند 

بیشتر ببینید

برید پیش خودشون 

بدون عصبانیت با خونسردی بهش بگین میخوام شکایت کنم ازت 

هم بخاطر دیه ابرو 

هم برید اتحادیه صنف آرایشگر ها

حسابی می‌ترسه شاید خسارت رو هم بده بهتون اصلا و نیاز به شکایت نباشه