2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

9808 بازدید | 765 پست

سلام دوستان ، چون در تاپیک مدیریت رویا جون سوالات وامی زیاد بود من خودم یک تاپیک جداگانه زدم .

در اسرع وقت سوالاتتون رو حتما جواب میدم فقط اگر زیر سوال من رو تگ کنید بهتر هست . 

ممنون عزیزم🙏💞 میشه در مورد بانک مسکن ک وام میدن توضیح بدی

عزیزم وام بانک مسکن وام خرید مسکن هست و فقط در صورتی که شما قصد خرید خونه داشته باشید بهتون تعلق میگیره .

وقتی خونه ای که میخوان بخرید رو قولنامه میکنید میتونید مدارک قولنامه و خودتون و فروشنده رو به بانک ببرید و برای وام مسکن اقدام کنید ، بانک این وام رو به حساب فروشنده واریز میکنه مراحل کار هم حدود یک ماه تا ۴۵ روز زمان میبره که باید با فروشنده در مورد زمانش هماهنگ باشید. 

مبلغش هم برای شهرهای بزرگ هر نفر ۳۲۰ میلیون هست که اگر وام زوجین بگیرید میشه ۶۴۰ میلیون .

یک وام جعاله هم تعلق میگیره که اون ۱۶۰ میلیون هست .

برای تهران هر نفر میتونن ۴۰۰ میلیون وام بگیرن که اگر زوج باشن میشه ۸۰۰ میلیون ، باز وام ۱۶۰ میلیونی جعاله هم تعلق میگیره .

حدودا باید یک چهارم مبلغ وام رو از بورس اوراق تسه بخرید که البته مبلغش با توجه به روزی که اوراق رو میخرید کمی بالا و پایین میشه .

باز اگر فرزند داشته باشید به ازای هر فرزند زیر ۱۸ سال هم ۲۵ درصد به مبلغ وام اضافه میشه .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم وام بانک مسکن وام خرید مسکن هست و فقط در صورتی که شما قصد خرید خونه داشته باشید بهتون تعلق میگ ...

خیلی ممنون عزیزم.اخه عزیزم من یبار بانک مسکن مراجعه کردم گفتن تا سند خونه بنامتون نباشه وام تعلق نمیگیره🥺

تاشب نشده گله از روز نکن🙏💞

خیلی ممنون عزیزم.اخه عزیزم من یبار بانک مسکن مراجعه کردم گفتن تا سند خونه بنامتون نباشه وام تعلق نمی ...

نه عزیزم وقتی میخوان خونه بخرید باید وام رو بگیرید و بعد سند خونه به نام خودتون میشه 

نه عزیزم وقتی میخوان خونه بخرید باید وام رو بگیرید و بعد سند خونه به نام خودتون میشه

مرسی عزیزم ببخشید زحمت دادم 🥺فردا میرم از بانک مسکن شهرمون بپرسم ببینم اینجا چنده مبلغ و حساب باز کنم بهتره؟

تاشب نشده گله از روز نکن🙏💞

مرسی عزیزم ببخشید زحمت دادم 🥺فردا میرم از بانک مسکن شهرمون بپرسم ببینم اینجا چنده مبلغ و حساب باز ک ...

خواهش میکنم عزیزم ، بله حتما برید بپرسید باز سوالی داشتید میتونید بپرسید از من. 

خیلی ممنون گلم بنظرتون این وام ارزش گرفتن داره ک چون اوراق هم باید خریده بشه

عزیزم وام گرفتن در کشور ما برای خرید ملک یا طلا یا هر چیزی که بدونیم در بلند مدت اون سود وام جبران میشه قطعا ارزش داره و اگر با این وام شما خونه دار بشید بله ارزش داره حتما .

سلام عزیزم من صد تومن میتونم بذارم ویپاد که سکه هام زیاد بشه چند روز باید بمونه که بتونم وام ۵۰ رو بگیرم؟؟ وان ته رو میگیرم ها میخوام ۵۰ رو یساله بگیرم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید

مامان سبحان عزیز ،برای کارت اعتباری بانک ملی 

میزنم کدملی ضامن رو وارد کن ،وقتی میزنم میگه با توجه به اعتبارسنجی مشتری ،کدملی قبول نیست همچین چیزی باید چکارکرد ،آیامن اشتباه میکنم جاییشو،رتبه اعتباری همسرم رو داخل باجت چک کردم دی3بود

سلام عزیزم من صد تومن میتونم بذارم ویپاد که سکه هام زیاد بشه چند روز باید بمونه که بتونم وام ۵۰ رو ب ...

سلام عزیزم ۱۰۰ میلیون یک ماه و نیم باید داخل ویپاد بمونه تا بتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

مامان سبحان عزیز ،برای کارت اعتباری بانک ملی میزنم کدملی ضامن رو وارد کن ،وقتی میزنم میگه با توجه به ...

عزیزم احتمالا با توجه به رتبه اعتباری همسرتون رتبه اعتباری ضامن باید a یا b باشه و اگر نباشه باید شخص دیگه ای رو معرفی کنید .

سلام مامان سبحان عزیزم امروز رفتم برای وام ودیعه مسکن کافی نت ثبت‌نام کنم گفتش ۱۲۰۰ هزینه میگیریم ولی من گفتم از کجا معلوم ثبت‌نام کنم وام بهم تعلق بگیره ضمن اینکه ما تهران هستیم شما در مورد وام ودیعه مسکن اطلاعات دارید؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم