2777
2789
چه ایراد خاصی داره صورتت اگه واقعاا ایراد خاصی داره ایراد الکی نه ها بگی دماغم نوکش فلانه ابروم بیسا ...

ابروهام بشدت افتادس عکس دادم یه جراح گف باید لیفت کنی دماغم گنده پوست بدنم دون دون مثل مردا 😔

دکتر ازکجاپیداکنم برالیفت چون احساس سنگینی ام دار

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بجزمت

منم به این اعتقاد دارم خواهرم واقعا زیباست ولی فعلا قسمت نشده ازدواج کنه یه نامزدی ناموفق داشته 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
ابروهام بشدت افتادس عکس دادم یه جراح گف باید لیفت کنی دماغم گنده پوست بدنم دون دون مثل مردا 😔دکتر ا ...

عزیزم من زشت مطلق تاحالا ندیدم،هرکسی یه زیبایی داری هرکسیییی

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
ابروهام بشدت افتادس عکس دادم یه جراح گف باید لیفت کنی دماغم گنده پوست بدنم دون دون مثل مردا 😔دکتر ا ...

ابروتو برو درست کن حتما جراحی سختی هم نیست

دماغم که ماا اکثر ایرانیا بزرگه مال منم بزرگه ولی بزرگیش به چه صورته مثلا انقدری بزرگ هست که چهرت دیده نشه یا کلا چهرتو دگرگون کرده باشه؟

برای دون دون بودن پوست بدنت لوسیون بدن هیدرودرم بگیر بعد از حموم استفاده کن قیمتشم بالا نیست تو سه ماه جواب میگیری