2777
2789
عنوان

کیا از حرف زدن با خدا تیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست
من..

خاسته هاتو بهت داده ؟

روزی چقد میحرفی باش ؟چجوری میحرفی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم وقتی خودت اعتقاد قلبی نداری خب معلومه اجابت نمیشه 

من هر وقت از ته قلبم باهاش حرف زدم مثل آدم نشستم رو به روش پای سجاده جواب گرفتم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
نگو ناامیدم نگو صدامو نمیشنوه من شبش داشتم راجب کار خدا با دوستم حرف میزدم فرداش طوری شد ک روزی هزا ...

اخه اومدیم و وقتش شد برا 10 سال بعد 

من تا اونموقع میمیرم اخههه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
عزیزم وقتی خودت اعتقاد قلبی نداری خب معلومه اجابت نمیشه من هر وقت از ته قلبم باهاش حرف زدم مثل آدم ن ...

اعتقاد داشتم ب مرور ک اجابت نمیشه کمرنگتر میشه

بیشتر ببینید
اخه اومدیم و وقتش شد برا 10 سال بعد من تا اونموقع میمیرم اخههه

خدانکنه اولا نفوس بد نزن

اومدیم همین فردا جوابت داد روزی هزار بار التماس خدا کردی ازت بگیره اون چیزو

خدانکنه اولا نفوس بد نزناومدیم همین فردا جوابت داد روزی هزار بار التماس خدا کردی ازت بگیره اون چیزو

نمیدونم شایدم خیلی خابم میاد چرت و پرت میگم 

امیدوارم خدا ناراحت نشه

بیشتر ببینید
اعتقاد داشتم ب مرور ک اجابت نمیشه کمرنگتر میشه

عزیزم این اعتقاد قلبی نیست 

این یعنی ما فقط تا وقتی به خدا اعتماد داریم ک خواسته هامونو بده 

اعتقاد قلبی یعنی ما از خدا بخوایم بگیم خدایا صلاحش دست خودت دادی شکر ندادی هم شکر 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم این اعتقاد قلبی نیست این یعنی ما فقط تا وقتی به خدا اعتماد داریم ک خواسته هامونو بده اعتقاد قل ...

بله ممنونم از پست قشنگت 

شبتون بخیر

بیشتر ببینید

اتفاقا اصلا اینطوری نیست 

ببین خدا میشنوه ‌و میبینه حتی بهتر از تو 

گاهی فقط مارو امتحان میکنه 

میدونی وقتی به ما امتحان سختی میده از اینکه بهش پناه میبریم خوشحال میشه ولی از اینکه گریه و زاری میکنیم حتی بیشتر از خودمون ناراحت میشه 

پس به حکمتش دل بسپار که قطعا بعد هر سختی آسانیست 

خاسته هاتو بهت داده ؟روزی چقد میحرفی باش ؟چجوری میحرفی

نه همه‌شون

اونایی که نگرفتم رو بعدا بهم ثابت شد به صلاحم نبود و آروم شدم

بستگی داره شاید بعضی روز ها کلا بی حوصله باشم و حرفی نزنم

اما اکثرا سعی می‌کنم تو هر حالتی به یادش باشم و در طول روز برای چیز های مختلف شکرگزاری کنم ، مثلا نشستم استراحت می‌کنم می‌گم خدایا شکرت تنم سالمه یا درس می‌خونم می‌گم خدایا شکرت شرایط درس خوندن دارم یا به مامان بابام نگاه می‌کنم می‌گم خدایا شکرت سایه‌شون بالاسرمه

قبل از خواب یا وقتی خونه خلوته یه گوشه ای می‌شینم معنی قرآن رو می‌خونم و همزمان که در موردش فکر می‌کنم اول به خاطر چیز های مختلف از خدا تشکر می‌کنم و بعد بهش خواسته هام رو می‌گم ..

ببین دوستانه بهت می‌گم .. با خدا رفیق شو

به زندگی سطحی نگاه نکن سعی کن نگاهت به همه چیز اینطوری باشه که پشت هر اتفاق دلیل و نشونه ای هست، حکمت و صلاحی هست کم کم خدا نشونه های بیشتری به چشمت میاره و ارتباطت با خدا قوی می‌شه ..