2777
2789

تو این نی نی سایتی ها را به من نشون بده.
من خجسته را به عنوان اسم کوچک و فامیلی شنیدم و هر دو به نظرم خیلی معنی مثبت و قشنگی داره. یعنی مبارک دیگه. دو تا خواهر بودند اسم هاشون بود خجسته و نورسته! خیلی قشنگه نه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یک کلمه ی اصیل ایرانیه.همانطور که میان برای اقوام مختلف ایرانی جوک می سازن و بهشون یه سری صفات می چسبونن.برای  زبان اصیل فارسی هم جوک می سازن و معنی کلمات رو وارونه نشون میدن.زیاد جدی نگیرین.انشاله این بیماری توی ایران ریشه کن می شه به زودی.اینا دشمن وطن خودشونن

خیلی از کلمات رو با معنی کنایه استفاده میکنند مثلا دکتر 

دکتر بودن شغل خوبی و طرف کلی زحمت کشیده براش 

وقتی واقعا تحصیل کرده باشه بگند دکتر فلانی دارند احترام میذارن 

ولی رندوم به یکی بگن باشه دکتر  خب تیکه ست

خجسته م همینه 

معنی قشنگی داره ولی وقتی میگن یارو رو ولش کن خجسته ست 

یعنی یکم شیرین میزنه 

اکه این دیگه مشکل فامیلی و .... نیست 

تاپیک قبلی ایم صفحه ۲ نوشتن فحش هست 😑

حتما یارو دیونه بوده اینجا بعضیا نمی‌دونیم چشونه خود درگیری دارن فامیلت خیلی هم قشنگه من همکلاسیام یه فامیلای خنده داری داشتن مثل میش مست،🤣🤣🤣

چون خودم الان سرچ کردم اینترنت فحش بود راست گفت 😑😞

در لغت نامه دهخدا:مبارک، با سعادت، فرخ، بختیار، سعادتمند، مسعود، نیکبخت، کامروا، خرم، ضد گجسته، نیک خواسته، متبرک، سعد، سعید، همایون .