2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرگ زيباست ارامش أبديت اگر نگران اينده دخترام و مامانم و تنهايي همسرم نبودم دلم ميخواست صبح بيدار نشم و برم پيش مادر بزرگم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یه جای خیلی خوب. پر از آرامش. بدون استرس. جای ترس پاشو دو رکعت نماز براش بخون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خدا به رحمت خودش با ما رفتار کنه

متاسفانه ما مرگ و اون دنیا رو شوخی گرفتیم

انقد درگیر مادیات و ظواهر شدیم که از آخرت غافل موندیم 

برای دوستتون زیاد قرآن و فاتحه بخونین دستش از دنیا کوتاست و به شدت محتاج

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

من نميترسم

اخه زودتر ميتونم بابامو دوباره ببينم...

قبلا يه حس بد و ترسناكي داشتم ولي الان همش حس خوب و ارامش دارم

حس ميكنم ميرم مستقيم بغل خدا

از اينهمه تنش ادم راحت ميشه

مرگ خیلی هم شیرینه.تجربه مرگارو تونت بخون.یه حس عالیه.من یبار تجربه کردم۳ثانیه ولی برگشتم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

يه حاج آقايي صحبت ميكرد ميگفت اگه مي دونستيد مرگ چقدر زيبائه همين الان آرزوي مرگ ميكرديد

حالا نمي دونم راسته يانه☹️☹️

بهش فكر نكن

خدا دوستتم بيامرزه 

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️

کاش یادمون نره یه روز می میریم....

اگه فراموش نکنیم مرگو دیگه کینه بدل نمیگیریم از هم.یادمون نمیره که زندگی قشنگتر از اونیه که به هم بدی کنیم.دل کسیو بشکنیم.به هم ظلم کنیم....

کاش مرگو یادمون نره

2810