2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 41754 بازدید | 653 پست
دقیقاحداقل میتونست بگه کاربریمو قرض دادم به ایلدا واسه همین نصف تاپیکامون مشترکهنه اینکه توجیه بیخود ...

دقیییقا

سخته پذیرفتن اینکه دوستت فیک باشه ولی دیگه مقاومت و تعصب بیجا واقعا مسخرس این همه شات گذاشتیم فکر کنم کلا نمیرن ببینن که تصوراتشون بهم نخوره

دیگه بعید میدونم بیاداگه بیاد هم توجیهی نمیتونه داشته باشه واسه اون اسکرین چتی که اسم شوهرش و عکس پس ...

شاید

ولی کلی تاپیک خوب داره راجع به کتاب و پادکست و خود مراقبتی و مسائل روزمره 

آدم باسوادی بنظر میاد 

دیگه احتمالا با اون یکی تاپیک مشکلات اصلی زندگیش و گفته 

نمیدونم اصلا ، من تاپیک و ترک میکنم دیگه دوستان 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من چندین ساله با ایلدا خانم دوستم 🥲 حتی همین دیروز هم داشتم باهاش صحبت میکردم کاربریش دست خود ...

😐😐😐🤦‍♀️

متاسفانه به دلیل مشکل کاربریم پست میذارم یاخیلی دیرثبت میشه یااصلا ثبت نمیشه ،ببخشید اگه پست شما  دوبار ریپ میخوره ویا اینکه ثبت نمیشه 🙏

دقیییقاسخته پذیرفتن اینکه دوستت فیک باشه ولی دیگه مقاومت و تعصب بیجا واقعا مسخرس این همه شات گذاشتیم ...

ادم جا میخوره خب

من که تو تاپیکاشم معمولا شرکت نمیکردم و میخوندم و رو میشدم شوکه شدم

چه برسه به اونا که خارج از سایت هم باهاش درارتباط بودن

من برام عجیبه چقققد وقت میزاشته تایپ میکرده خودشو مثبت و آدم حسابی نشون بده . لعنتی تو مگه روزی چقد ...

وای همین من شده یوقتایی رفتم تو تاپیک تایپ کردم بفرستم دوباره پاک کردم گفتم ولش حوصله ندارم هی ریپلای بشم..ولی همیشه حدسام درست از آب در میاد یبار بهش شک کردم فهمیدم خودش این شخصیتی ک نشون میده نیست 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
دقیییقاسخته پذیرفتن اینکه دوستت فیک باشه ولی دیگه مقاومت و تعصب بیجا واقعا مسخرس این همه شات گذاشتیم ...

کلا ایلدا رو خیلی بزرگ کردن فقط به خاطر نوع حرف زدن و ایموجی ها و اداهاش 

درحالیکه جز ی کودک همسر بیکار هیچی نبود تنها هنرش داستان درست کردنه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
طرف کلی استوری میذاشته عکس خودشو شوهرشو میفرستاده از مشکلاتش میگفته بدون اینکه بخواد سواستفاده کنهمن ...

اگر کلا فیک باشه بیاد از چی دفاع کنه؟! 

اتفاقا چون فیکه دمشو گذاشته رو کولش و الفرار... 

شما از صفحه ۶ شروع کن ب خوندن

یجا خودشو فرهیخته و باادب و پرتلاش ک کلی هنر داره نشون داده ک داره با شوهرش میسازه و از قضا شوهرشم ادم شده نسبتا، و خانواده اش حامیش نیستن و اون پدرومادر نامردش رو مدام توصیف میکرد و بقیه حرص میخوزدن و ناراحت ک چرا همچین دختر دسته گلی باید توسط چنین والدین و شوهری حروم بشه

تو ی کاربری دیگه اش ی ادم بد دهن و بیشخصیت و بدبخت ک هیچ هنری نداره و اتفاقا باباش میخواد طلاقشو بگیره، اما این چسبیده ب شوهر دهن بین و دست بزن دار و مزخرفشه ک حاضر نیست جدا بشه... 

اینطوری با اعصاب و روان و احساسات کاربرا بازی کرده، شماهم همچنان داری گولشو میخوری... 

بعدم همین ادم تو تاپیکای دیگه، کسی مشورت میخواست ک بچه دارم و شوهرم کارش مرتبط با خانوماست، نظر میداد ک وای همچین چیزی رو نمیتونم اصلا بپذیرم!!! جدا بشو... 

انگار ن انگار ک خودش ی عمر تو سری خورده و باخفت و خواری هنوز داره ادامه میده، بعد برای بقیه ادای ادمای با عزت نفس و مستقل رو درمیاره ک نمیتونه بره زیر بار زور...!! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
شایدولی کلی تاپیک خوب داره راجع به کتاب و پادکست و خود مراقبتی و مسائل روزمره آدم باسوادی بنظر میاد ...

بنظرم ادم باسواد اون کارای بچگانه رو نمیکنه که بیاد تاپیک با کاربری اشتباهیش بزنه و کلی فحش بده و مثل اوباش حرف بزنه

از اون طرف تاپیک بزنه بگه بیاید براتون عکس لخت بذارم

بعدم انکار کنه و زیر بار دروغش نره

وای همین من شده یوقتایی رفتم تو تاپیک تایپ کردم بفرستم دوباره پاک کردم گفتم ولش حوصله ندارم هی ریپلا ...

به شک هات اطمینان کن ازین به بعد 

یه حسایی به جون آدم میفته و عین واقعیتن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
طرف کلی استوری میذاشته عکس خودشو شوهرشو میفرستاده از مشکلاتش میگفته بدون اینکه بخواد سواستفاده کنهمن ...

منظور از فیک این نیست که ایلدا وجود خارجی نداره یعنی بعضی از تاپیک هایی که میزد دروغ بود یا خودش میدونست باید فلان کار رو بکنه ولی جوری وانمود میکرد که انگار نمیدونه چی درسته چی غلط و بقیه هم تلاش میکردن قانعش کنن!
دو تا کاربری داشتن هیچ ایرادی نداره ولی وقتی درمورد اتفاقاتی تاپیک میزنن که وجود خارجی نداشته یا خودشون میدونن کارشون اشتباه یا درسته ولی بقیه میان برای این تاپیکا غصه میخورن یا راهکار میدن و درواقع سرکار هستن ، ایلدا سرجاشه اتفاقات زندگیشم راسته اما نه همش و مشکل دقیقا همون بخش غیر واقعیش هست که کاربرا براش وقت میذاشتن راهکار میدادن یا ناراحت میشدن و حتی برعکس ذوق میکردن ناراحتی کاربرا بخاطر کاربری دوم ایشون نیست بخاطر تاپیک هایی هست که توی اون کاربری زده شده تاپیک هایی که بعضیاش برعکس حرفایی که اینجا میزد هستن 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

وای همین من شده یوقتایی رفتم تو تاپیک تایپ کردم بفرستم دوباره پاک کردم گفتم ولش حوصله ندارم هی ریپلا ...

منم همینطور قبلا میخواستم بگم فیکه ولی گفتم الان دار و دستش بم حمله میکنن گذاشتم تا دستش رو بشه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
کلا ایلدا رو خیلی بزرگ کردن فقط به خاطر نوع حرف زدن و ایموجی ها و اداهاش درحالیکه جز ی کودک همسر بیک ...

دقیقا اینجا یه عده خیلی بولد میشن 

نمیگم همه ولی از بعضی اونایی که لحن قشنگی دارن باید ترسید

اگر کلا فیک باشه بیاد از چی دفاع کنه؟! اتفاقا چون فیکه دمشو گذاشته رو کولش و الفرار... شما از صفحه ۶ ...

خب این دلیل بر فیک بودن نیست که 

من بحث خاصی دوست ندارم با کسی بکنم

ولی حتی منی که دوستشم انقدر پیگیر حرفاش نبودم 

اینکه حتی دقت میکنید توی تاپیکای دیگه چی گفته عجیبه 🙃 اینکه یکی با ادبیات قشنگ حرف بزنه یعنی هیچ وقت توی زندگیش فحش نداده ؟ 🤣

نمیگم کاربری دوم نداره چون منم کامل توی زندگیش نیستم که با اطمینان نظر بدم

ولی خب بازم دلیل منطقی ندیدم که فیک باشه کلا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜