2777
2789
عنوان

خانوما شما شوهرتون بهتون محبت و توجه میکنه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 134 پست

ن همه ی مردا اینطوری نیستن ،بعضیا توجهشون زیاده خب میدونی اصول داره مثلا من اگه شوهرم بهم توجه و محبت کلامی نکنه مثلا ببینم حسابم نمیکنه من میشم بدتر از اون تا حساب کار دستش بیاد 

ولی خداروشکر همسرم بد نیس

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

یه سری دوستان میگن که سرخورده شده واسه همین اینجوریه

ولی به نظر من شوهرت اگه واقعا غرور داشت و براش مهم بود می‌رفت دنبال کار یه کار خوب پیدا میکرد حتی اگه کار خوبی ام پیدا نمی‌کرد بازم تلاششو میکرد نه اینکه ۶ماه بخوابه خونه

شوهرت از اول نه آدم زندگی متاهلی بوده نه آدم کار کردن

خودت میگی تا نرفتی سرکار حتی یه خونه نداشتی بری توش زندگی کنی

این مرد بیش از حد بیخیاله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از قدیم گفتن با درست صحبت کردن و درست وارد شدن میشه جنگ دوملت رو فروکش کرد و ب صلح ختمش کرد فقط بشی ...

دو دلت میشه شوهر بی معرفت نمیشه

همسرِ عزیزم تمام آرامش و حاله خوبم بخاطر وجود تو هست ، به نظرت چی شد که خدا منو لایق داشتن تو❤️ دونست

شوهر منم اصلا حرف نمیزنه و اون مدت هم که حرف میزنه یا فحش ناموس هست یا غرغر یا غیبت همش هم همراه با فحش یا دستور دادن و ایراد گرفتن. کاش خدا لالش کنه به حق همین نیمه شعبان 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بیشتر ببینید

خیر کی این حرفارو گفته؟

همه مردا یکی نیستن و شوهر باید به زنش محبت کنه

اتفاقا اون محبته دوس دختر دوس پسره که رو هواس .مال زن و شوهر جدی و واقعیه و اگه نباشه زندگی ، زندگی نمیشه 

شوهر شما رفتارش طبیعی نیست و یه مشکلی هست که یه ساله با هم هیچ ارتباط عاطفی چشمی و کلامی ندارین 

یا بشین ازش بپرس چش شده یا تصمیمتو بگیر 

شوهر من یک روز بهم توجه نکنه دق میکنم

اینکه بگن مردا همینن توجه نمیکنن خیر کاملا حرف غلطیه 

ببین دوست عزیزم اصلا اینطور نیست خیلی از مردا محبت میکنن خوبم میکنن 

شما اگ تو زندگیت راحت نیستی خوشحال و خوشبخت نیستی جداشو حتی اگر دلیلت از نظر بقیه اشتباه باشه مهم اینه ک احساس تو چیه!

بعدشم بنظرم شما راجب مردای دیگ فکر نکن ، راجب مرد زندگی خودت فکر کن بدون مقایسه با کسی

بشین باهاش صحبت کن خیلی وقتا با گفتگو مشکلات حل میشه مردا باید اگه جیزی ازشون میخوای مستقیم بگی اونا مثل ما خانوما ریزبین نیستند با مهربونی باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه

شوهر منم تو دوران دوستی و نامزدی انقدددد گرم و صمیمی بود انقد زیااااددد ک نگو . الان فقط سرش تو گوشیه بعضی وقتا میگ اگ میشه یه چند ساعت باهام حرف نزن و در کل هیلی سرد و بی توجه شده . من نه امیدی به خونه پدریم دارم و نه اینکه بچمو میتونم ول کنم دیگ منم اهمیت بهش نمیدم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی بنظرم همسر شما نرمال و طبیعی نیست. شاید خدایی نکرده از طریقی دیگه احساساتشو ارضا میکنه. باید بگردی ببینی مشکل از کجاست چرا اینجور شده بیخود و بی حهت یه ادم اینطور نمیشه که نسبت به همسرش مثل یه همخونه رفتار کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ده ساله ازدواج کردی ‌ صد بار این کارو کردم. دیگه انقدر خرد شدم و تحقیر دلم نمیخواد بهش چیزی بگم . خی ...

عزیزم من به هیشکی نمیگم جداشو.معلومه زن عاقلی هستی اگه خودت میدونی که همه راه ها رو رفتی و نتیجه نگرفتی جدا شو.مردی که نه مالی نه عاطفی نه جنسی حمایتت نمیکنه نبودنش بهتر از بودنشه.نترس بچه رو نمیتونه ازت بگیره

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
بیشتر ببینید