هنوزم با تمام گرفتاریا و قرض و قسطا حال و هوای عید و شوق تمیزکاری هاش رو داریم شما چطور ؟😅
تقریبا ده روز به عید خیابونا خیلیی قشنگ میشن یه هوای لطیف ..یه عالمههه ماهی قرمزا تو آکواریوم با تنگای کوچیکو بزرگ ،سنگهای رنگی تزئینی ، از هرجا رد میشی بوی عید میاد یکی داره هفت سین میخره یکی ماهی قرمز خریده یکی شیرینی شکلات ، ماهم میگیم بابا توروخدا بگو حقوق گرفتی دیگه؟ لباس بخریم دیگه ؟ بعدم بابا پر قدرت میگه نه ندارم!
همین طور که ما ناراحتیم امسال هم باید تا تابستون وایستیم تا لباس خُنک بخریم بابا در حال ولخرجی پولاشه ... من بغض کرده عقب ماشین نشستم بابا در ماشینو باز میکنه خریدای خودشو رو صندلی ماشین جا بده از این مغازه به اون مغازه جعبه جعبه شیرینی میخره منم مجبور میشم ازش لذت ببرم، پس باهاشون پیاده میشم تا از شکلات رنگیا عکس بگیرم و بوی داخل مغازه رو عمیق نفس بکشم، تا جایی که به سلولهای مغزم نفوذ کنه 😀☘️💕
به رسم قدیم میزنم شبکه آی فیلم و « آبپریا » رو میبینم . چند ساعتی رو فارغ از کنکور و آینده و هدفام جلو تلویزیون دراز میکشم هی فیلم میبینم هی بغض میکنم هی یه دختر بچه 10 ، 12 ساله تو دلم با شوق جیغ میکشه «سبز پری »منمممم 😂🙋🏻♀️🤍✨
پیشاپیش عیدتون مبارک هموطنجانا ، امیدوارم جیبتون پر پول و دلتون الکی الکی خوش باشه♥️