2777
2789

هنوزم با تمام گرفتاریا و قرض و قسطا حال و هوای عید و شوق تمیزکاری‌ هاش رو داریم شما چطور ؟😅

تقریبا ده روز به عید خیابونا خیلیی قشنگ میشن یه هوای لطیف ..یه عالمههه ماهی قرمزا تو آکواریوم با تنگای کوچیک‌و بزرگ ،سنگ‌های رنگی تزئینی ، از هرجا رد میشی بوی عید میاد یکی داره هفت سین میخره یکی ماهی قرمز خریده یکی شیرینی شکلات ، ماهم میگیم بابا توروخدا بگو حقوق گرفتی دیگه؟ لباس بخریم دیگه ؟ بعدم بابا پر قدرت میگه نه ندارم!

همین طور که ما ناراحتیم امسال هم باید تا تابستون وایستیم تا لباس خُنک بخریم بابا در حال ولخرجی پولاشه ... من بغض کرده عقب ماشین نشستم بابا در ماشینو باز میکنه خریدای خودشو رو صندلی ماشین جا بده از این مغازه به اون مغازه جعبه جعبه شیرینی میخره منم مجبور میشم ازش لذت ببرم، پس باهاشون پیاده میشم تا از شکلات رنگیا عکس بگیرم و بوی داخل مغازه رو عمیق نفس بکشم، تا جایی که به سلول‌های مغزم نفوذ کنه 😀☘️💕

به رسم قدیم میزنم شبکه آی فیلم و « آبپریا » رو میبینم . چند ساعتی رو فارغ از کنکور و آینده و هدفام جلو تلویزیون دراز میکشم هی فیلم میبینم هی بغض میکنم هی یه دختر بچه 10 ، 12 ساله تو دلم با شوق جیغ میکشه «سبز پری »منمممم 😂🙋🏻‍♀️🤍✨

پیشاپیش عیدتون مبارک هموطن‌جانا ، امیدوارم جیبتون پر پول و دلتون الکی الکی خوش باشه♥️

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بیشتر ببینید

راستی آبپریا ساعت 9 صبح و 5 عصر میاد 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بیشتر ببینید

عيدت مبارک عزیزم 😘 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش همون قدیم و بابا برمیگشت بدون بابا عیدا بی مزه ست😮‍💨🍃

اخی عزیزم 

کجا هستن منظورتون در قید حیات نیستن

بیشتر ببینید
منم حال و هوای اسفند رو خیلی دوست دارم

هوم هنوز بهمنه اما من حسش میکنم😅😂

بیشتر ببینید

موافقم. 

مشکلات زیاده ولی بازم میشه عید رو شاد بود حداقل بخاطر بچه هامون‌ .کاری کنیم حال هواشون خوب باشه

چقدر خودمون بچه بودیم ذوق عید رو داشتیم. بذاریم این عید برای بچه هامون بمونه

ما وارث این سنت قشنگیم باید به بچه هومون یاد بدیم این فرهنگ امانت هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چقد خوشگل نوشتی عزییییزممم:))))

فداتشم عزیزم من خوشگل ننوشتم شما اهل کتابی🙋🏻‍♀️💕

بیشتر ببینید
موافقم. مشکلات زیاده ولی بازم میشه عید رو شاد بود حداقل بخاطر بچه هامون‌ .کاری کنیم حال هواشون خوب ب ...

بله همینطوره😍

بیشتر ببینید
اره فوت شد در پنجاه سالگی و اوووج جوونی

عزیزم .. خدا رحمتشون کنه 

بیشتر ببینید