2777
2789

نمیخوام ناشکری کنم یا ناامیدی به وجود بیارم اما تا بوده همین بوده مردا از ماها ارزشمند تر به حساب اومدن

حالا استثنی هم هستا ولی اکثری دخترا بدبختن ناراضین

خودشون که بخاطر جنسیت مشکلاتی مثل پریودی و ناموس و زایمان و مسئولیت بچه دارن به کنار میگیم طبیعیه

ولی جامعه و اطرافیان هم کم نزاشتن

دختر حق نداره شب تنها جایی بره 

حتی بعضی مثل شوهر خودم هیچ وقت نمیزارن تنها جایی بری

حجاب باید کامل باشه باید سرت پایین باشه باید فلان باسه بهمان باشه

باز اینارو هم میگیم یجور میشه تحمل کرد

ولی اگه عشق و عاشقی بین دختر و پسری به وجود بیاد بقیه بفهمن همه دختره رو سرزنش میکنن

اگه طلاقی پیش بیاد دادگاه که بیشتر طرف مرده هیچ مردم هم با قضاوت هاشون طرف مردن هم هیچ اتفاقا بعدها ازدواج واسه مرده راحت تر هم هست

بعد ازدواج مرده هر جور بخواد زندگی میکنه نه زنه

اصلا دخترا گیرم که جواب رد بدن تا مستقل شدن 

دهن مردم بسته نمیشه از بس تیکه میندازن که فلانه بهمانع

دخترای بالای ۳۰ سال همشونو مردم قضاوت میکنن گاهی هم پیرمرد میره خواستگاریشون

ولی پسرای مجرد رو هیشکی قضاوت نمیکنه میرن دختره ۲۰ ساله میگیرن

اونقدر مثال دارم بزنم از بدبختی زن ها و مظلومیتشون که حد نداره

چندین تا خانوم میشناسم مستقلن و شاغل شوهراشون تنبل شدن و همه مسئولیت هارو انداختن گردن زنه و زن بیچاره پشیمونه 

کلی زن میشناسم محدودن کافیه فقط یکبار بی اجازه جایی برن تا آبرو حیثیت واسشون نزارن

کلی زن میشناسم مثل خودم دوران حاملگی هم درک نمیشن و همش جنگ و دعوا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا دیدم خانمی که بخاطر دختر دار شدن مورد سرزنش قرار گرفته در حالی که اصلا علمی ثابت شده جنسیت بچه به مرد بستگی داره

مجردی هم واسه خیلی هامون فرش قرمز پهن نکرده بودن

مثل خودم که هر روز تحت فشار بودم که میمونی خونه کسی نمیگیرتت از درس چی در میاد

الان که نمیتونی جنسیتت رو عوض کنی خودت رو بپذیر و سعی کن خوب و شاد زندگی کنی...قرار نیست زندگی دیگران رو هم واکاوی کنی این وسواسه،بچسب به زندگی خودت..ببین حالا که شرایط اینه چجوری میتونی خودت رو خوشحال کنی مفید باشی و خوب زندگی کنی وگرنه تا آخر عمر هم حرص بخوری سودی به حالت نداره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عزیزم اینایی که گفتی عرف اشتباه جامعه است و اصلا مهم نیس 

در نگاه خداوند زن ریحانه است

از دامن زنه که مرد به معراج می ره

با درد و زایمان و شیردهی و... گناهانش پاک میشه 

تامین معاش خانواده به گردنش نیس 

خداوند هر جایی که زن و بچه ای باشن با دیده ی رحمت بیشتری نگاه میکنه 

و خیلی موارد دیگه که مردها ازش، محرومن 

اگر مصائب و مشگلاتی هم از جهت حجاب و پوشش به گردنشه به خاطر وجود ارزشمنده زنه که خداوند نخواسته مورد اسیب قرار بگیره 

زن محور حیا و وقار و متانته طبیعتا جامعه هم توقع بیشتری از اون داره به نسبت جنس مرد

اصلا زیبایی زن به حیا و عفتشه

و کافیه یک زن جایگاه والای خودشو درک کنه و به زن بودن خودش افتخار کنه و تمام مشکلات و سختیهاش رو به دید امتحان الهی نگاه کنه 

وقطعا خداوند روز قیامت اجر ویژه ای براش قرار داده

عزیزم اینایی که گفتی عرف اشتباه جامعه است و اصلا مهم نیس در نگاه خداوند زن ریحانه است از دامن زنه که ...

همه اینا درست من خودمو دوست دارم احکام قبول دارم ولی به شدت از حجاب بدم میاد همش میگم خدایا اخه چرا حجاب ما آنقدر سفتو سخته نمیشد یکم سبک تر باشه 

عزیزم شما واسه گوشی 1100داغون کاور تهیه میکنی؟!! 

ولی واسه گوشی خوشگل و گرونت کاور گرون و محکم تری تهییه میکنی 

وجود زن هم خیلی ارزشمنده پس بایستی مراقبت بیشتر و پوشش محکمتری داشته باشه تا از اسیب دور بمونه

خدواند خالق ماست قطعا صلاح ما رو بیشتر میخواد کافیه فقط اینو درک کنیم