من از اول زندگی هرچی تو قرعه های خونگی در می اومد یا شوهرم میداد میدادم طلا و پس انداز میکردم....و برا پیشرفت زندگی فروختم.. لباس و ظاهرمو نرسیدم حتی رنگ مو... بعد شوهرم الان که اوضاع زندگیم اوکی شده و درامد خودشم زیاد شده تا میگم پول بده اینو بخرم میگه نه پسته واجب تره. نه کت شلوار من واجب تره فلان...۶ماه پیش واسه خودش گوشی ۱۳۰ تومنی خرید. من با گوشی ۸ سال پیش که ۵ میلیونه سر کردم. و الان قراره دستش پول بیاد و گفتم واسه من گوشی ۸۰تومنی بخر. همش دنبال راه حله نخره. میگه ۱۰۰ بدم طلا بخر.. بخدا من خسته شدم از پس انداز و گوشی داغون... دوس نداره واسه من خرج کنه چرا. چیکارکنم... الانم گفتم واست متاسفم که نقشه کشیدی گوشی نخری. با خنده تابلو گفت نه من میگم تو سود کنی.کافیه بعد از هزار سال یه شال بخرم هزار بار تیکه میندازه و میگه واسه من کمتر میخری و هزار جور تحقیر توهین تهدید...فقط به فکرخودتی فلان!!!! اینم نتیجه سختی کشیدن و قناعت من تا ایشون صاحب خونه و ماشین بشن...مادرشم همیشه میگه زنت فقط به فکرخودشه!!!! دیگه زن داداش و خانوادم منو بخاطر گوشی و لباس های داغون خودم و بچه هام هر روز مسخره میکنن.. شوهرم و مادرشم حسادت میکنن به لباسای داغونم!!!!!!!!
تو مسکن مهرهایی منو واسه زندگی برد که تو عمرم ندیده بودم سگ دنبالم می اومد. اگر به گذشته برمیگشتم با کسی از صفر شروع نمیکردم زندگی کنم... الان تو شهر هستم و ماشین دارم اما جوونی ام رفت دیگه حس جوونی ندارم
عزیزم اشتباه از خودته سعی کن ازالان شروعع کنی تیکه هاشم مهم نباشه برات
من آشنامون انقد جم کرد شوهرش تیپ و گوشی و نمیفهمید حالا آقا انقد تیپ زد و به خودش رسید رفت یه زن با سه تا بچه صیغه کرد خانم خودش م ول کرده میگ استایلت بهم نمیخوره
دیدگاه مردا واقعا جالبه .. هرچقدر سخت تر بدست بیای و یا هرچه پرتوقع تر باشی ارزشمندتر میشی براش . شما ملکه باشی خاکی باشی مفت نمیارزی برای یه مرد اما همین دخترایی که میان بلایند دیت و لباشون کجه و ماهی یه گوشی میخوان پسرا واسه همینا سرودست میشکونن🦦
وقتی اینقدر حس بی ارزش بودن و ناامیدی داری دیگه بخودت بیا خواهر ،پس انداز هم حدی داره زنی ک خرج نداره ارج نداره از قدیم گفتن و دور برمونم خیلی دیدیم بخودت اهمیت بده با چیزای کم شروع کن تا عادت کنی و عادت کنن ...
خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨👩👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
از همین میترسم تو جمع که خانم های سانتال مانتال هستن بدجوری جلوشون احترام میزاره و به حرفاشون گوش می ...
منم مثل خودتم اونقدر خرج نکردم که شوهرم خرج خانوادش و خواهرو برادراشو میده دیشب سالگردمون بود بااینکه اوضاع مالیش عالیه برا من هیییچی نخرید باورت میشه هیچی منم یه دعوای اساسی باهاش کردم دیگه نمیتونم تحمل کنم
دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم