2777
2789

سلام خانما توروخدا ببینین یلحظه من پریود شدم یعنی یا باردارم خدای ناکرده؟

فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم 

من ۲۰دی نزدیکی داشتم و ۳ بهمن موعد پریودم بود ولی با تاخیر ۳ روزه ۶م پریود شدم ۲روز خون غلیظ و لخته دار جوری که سرپا وایمیسادم ازم خون میرفت حتی وقتی مینشستم بعد ۳روز لکه شد و تا ۱۰م ادامه داشت من تو پریودی همیشه دلم درد میکرد ولی اینبار زیر شکمم درد گرفت

بعدش درد لگن و زیر شکم دارم با حالت تهوع و دردسینه

بی بی چک هم ۱۹م با ادرار اول صبح زدم منفی شد 

نمییدونم خیالم راحت باشه باردار نیستم یا چی؟

خیلی می‌ترسم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

[QUOTE=371655761]باردار نیستی گلم[/QUOTEجدی؟چطوری فهمیدی مهربون

آخه میگی بی بی چک منفی بوده، خونریزی هم دلشتی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اره همینطوریه یعنی این درد لگن و زیر شکم عادیه

شاید عفونت داری گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

واسه امضات صلوات فرستادم توروخدا برام دعا کن باردار نباشم بچم کوچیکه🙏🥲❤️

ممنون گلم

برای شما آیت الکرسی میخونم

واسه امضات صلوات فرستادم توروخدا برام دعا کن باردار نباشم بچم کوچیکه🙏🥲❤️

ممنون گلم

برای شما آیت الکرسی میخونم

@لاوین_هستم    

سلام ایشون پرستار هستند فکر کنم بتونن کمکتون کنن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

باردار نیستی نگران نباش 

وقتی ۱۴ روز پریود عقب میوفته بعد باید بیبی بزنی 

در کل نیستی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خیر ببینی مرسی مهربونم🙏🥲❤️

مرسی عزیزم لطفا برام دعا کن سعید و فریبا سلامتیشو بدست بیارن و خدا عمر زیاد بهشون بده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید
باردار نیستی نگران نباش وقتی ۱۴ روز پریود عقب میوفته بعد باید بیبی بزنی در کل نیستی

ممنونم 🙏🥲

اولین بارم بود تو پریود درد زیر شکم و لگن داشتم خیلی نگران شدم

من بعد ۲۹ روز که از نزدیکی گذشت  

و بعد ۹ روز که از خونریزی که داشتم بی بی چک زدم

ولی همچنان لگنم و واژنم دردمیگیره و ترشح دارم با حالت تهوع