2777
2789

من سیکلام معمولا ۵۰ روزِ هستن گاهی ۴۸ روز و گاهی هم به ۶۰ روز یکبار میرسه 

ترشحات تخمک‌گذاری ( همون ترشحات تخم مرغی ) معمولا دو یا سه روز تو سیکلم پیش میاد همراه با درد شدید تخمدان 

این ماه از روز ۲۰ رفته بودم دکتر قرص تقویتی و مکمل داده بود و دوفاستون 

مصرف کردم سه روز که دوفاستون رو قطع کردم پریود ک نشدم دقیقا روز ۳۴ سیکل علایم تخمک گذاری دارم 

یعنی میشه این موقع از سیکل تخمکی باشه ؟

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️

اگه تنبلی تخمدان داری باید قرص دوفامد رو از روز چهارده پریودی بخوری به مدت ده روز روز یکی وقتی قطع می کنی بعد به هفته تا چهارده روز باید پریود شی،اگر بعد قطع قرص خیلی دیر پریود میشی تنبلی تخمدانت شدیده ،متفورمینم روز دوتا مصرف کن وورزش مداوم کن سیکلات کوتاه مدت میشه،در اصل باید کوتاه باشه ،برای تععین روز تخمک گزاری کیت تخمک گزاری بزار اواسط سیکل میشه روز تخمک گزاری،این که میگی سیکلام پنجاه روزه هست این شرایط بعید می دونم باردارشی باید سیکلات وگوتاه کنی تا باردارشی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه تنبلی تخمدان داری باید قرص دوفامد رو از روز چهارده پریودی بخوری به مدت ده روز روز یکی وقتی قطع م ...

عزیزم دکتر گفت از شب ۱۵ تا ۲۴ شبی ۲ تا بخور 

خوردم ۵ روز ک قطع کردم خبری از پریودی نبود 

این سری چون ۲۰ سیکلم رفتم دکتر دیر شد از همون موقع شروع کردم خوردن، ولی سیکل بعدی گفت از شب ۱۵ 

الان ک ۳۴ سیکلمم و ۵ روزه قرص دوفاستون رو قطع کردم علایم تخمک گذاری دارم 😅

برا خودمم عجیب بود 

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
عزیزم دکتر گفت از شب ۱۵ تا ۲۴ شبی ۲ تا بخور خوردم ۵ روز ک قطع کردم خبری از پریودی نبود این سری چون ۲ ...

شاید مشکلتون چیز دیگس چون این قرص برای همه چیز تجویز میشه من از روز چهارده سیکل تاده روز روز بکی می خورم بعد پریود میشم