2777
2789

یه استاد داریم متاسفانه جز هیئت علمیه 

اصلا تعادل روانی نداره مثلا بچه ها سر کلاس حرف بزنن این میذاره میره .. کلا آدم بدردنخوریه یه بار سر کلاس گفت من حاضر داداشمو در ازای آلبوم فلان موزیسین بدم😶🌚

اگر تجربه ای راهکاری دارید بگید .. چی بشه اینو اخراج میکنن ؟

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ راهی نداره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

گزارش بدین

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید

فیلمش رو بگیر وقتی داره اینجور حرفا میزنه جوری که نفهمه بده حراست دانشگاه 

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بیشتر ببینید

فکر نکنم بشه هیئت علمیا رو به راحتی بیرون کرد. اینها جا پاشون سفته. شاید هم بشه نمیدونم دقیق

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اگه دانشجوشو بک.

ولی کلا از این معلم ها و استاد ها بدم نیاد که توی دوران نوجوانی و بلوغ خودشون انگار موندن و برای موسیقی فیلم و هرچیز بی اهمیتی خودشونو میکشن و توی کلاس بیانش میکنن

کلاس جای درسه.

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.