با نهایت احترام کسایی که کلا مخالف هستن کامنت نزارن چون اینجا فقط میخوام نظر افراد مذهبی یا کسایی مذهبی هم نیستن ولی حجاب دارن رو بدونم
مدتیه این موضوع ذهنم رو مشغول کرده که حجاب درست و مناسب واقعا چیه ، توی دین حد حجاب و شرایطش رو مشخص کرده و به طور کلی باید طوری باشه که زیبایی های جنسی به نمایش گزاشته نشه ، اما ببینید توی کشورای مختلف سبک حجاب متفاوته ، مثلا سبک حجاب لبنانی ها با حجاب عربستانی ها فرق داره ، حجاب مالزی و ایران هم هرکدوم یه مدله
حالا من دارم به این فکر میکنم که لباس های رنگی و شاد مثلا عبا یا حتی مانتو شلواری که پوشیده باشه ولی درعین حال جلب توجه کنه مشکل دارن؟
خیلیا رو دیدم به حجاب استایل ها نظر منفی میدن و میگن که فلسفه حجاب عدم جلب توجه هست درحالی که حجاب استایلی با وجود پوشیده بودن اما به علت زیبایی و جذابیت لباس ها خیلی جلب توجه میکنه ، سوال من اینه حجاب برای پوشیده بودن زیبایی جنسی هست ، اگه این زیبایی برای لباس باشه که نگاه جنسیتی نداره پس حتی اگه توجه همه رو هم جلب کنه چه اشکالی داره؟ اینطوری مردم از دیدن زیبایی و شیک پوشی لذت میبرن بدون اینکه از دید جنسی بهت نگاه کنن 🤔
از طرفی فکر میکنم که حجاب چادر کاملا متفاوت با این سبک حجاب هست و درواقع مخالف کامل خودنمایی ظاهری هست... ممنون میشم اگه نظرتون رو در این باره بگید مخصوصا آقایون سایت چون ممکنه طرز فکر آقایون با خانما متفاوت باشه🙏