2777
2789

با نهایت احترام کسایی که کلا مخالف هستن کامنت نزارن چون اینجا فقط میخوام نظر افراد مذهبی یا کسایی مذهبی هم نیستن ولی حجاب دارن رو بدونم

مدتیه این موضوع ذهنم رو مشغول کرده که حجاب درست و مناسب واقعا چیه ، توی دین حد حجاب و شرایطش رو مشخص کرده و به طور کلی باید طوری باشه که زیبایی های جنسی به نمایش گزاشته نشه ، اما ببینید توی کشورای مختلف سبک حجاب متفاوته ، مثلا سبک حجاب لبنانی ها با حجاب عربستانی ها فرق داره ، حجاب مالزی و ایران هم هرکدوم یه مدله

حالا من دارم به این فکر میکنم که لباس های رنگی و شاد مثلا عبا یا حتی مانتو شلواری که پوشیده باشه ولی درعین حال جلب توجه کنه مشکل دارن؟

خیلیا رو دیدم به حجاب استایل ها نظر منفی میدن و میگن که فلسفه حجاب عدم جلب توجه هست درحالی که حجاب استایلی با وجود پوشیده بودن اما به علت زیبایی و جذابیت لباس ها خیلی جلب توجه میکنه ، سوال من اینه حجاب برای پوشیده بودن زیبایی جنسی هست ، اگه این زیبایی برای لباس باشه که نگاه جنسیتی نداره پس حتی اگه توجه همه رو هم جلب کنه چه اشکالی داره؟ اینطوری مردم از دیدن زیبایی و شیک پوشی لذت می‌برن بدون اینکه از دید جنسی بهت نگاه کنن 🤔

از طرفی فکر میکنم که حجاب چادر کاملا متفاوت با این سبک حجاب هست و درواقع مخالف کامل خودنمایی ظاهری هست... ممنون میشم اگه نظرتون رو در این باره بگید مخصوصا آقایون سایت چون ممکنه طرز فکر آقایون با خانما متفاوت باشه🙏

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

خط قرمز حجاب مشخصه

صورت و دست ها تا مچ فقط پیدا باشه

اندام مشخص نباشه

زینت مثل آرایش و لاک دست و .عطر..هم نباشه

اینا حد حجابه و هیچ فرقی نیست

حالا اونی که شما میگی عرف هست

مثلا عبا هنوز تو ایران خیلی جا نیفتاده و به خاطر همبن میگن جذابه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی از نظر خود من عبا یه جاهایی از چادر هم حجابش بهتره.مثلا موقع مهمون داری یا بچه بغل کردن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

به نمایش گذاشتن زیبایی برای نامحرم کلا حرامه

حتی اگه درقالب حجاب باشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

چرا با حجاب استایل مخالف هستن
چون فلسفه حجاب دوری از خودنمایی  و اینستا خودنمایی است
و خب اکثر حجاب استایل ها ارایش دارن
و اغلب روسری ها رو مدلی میبندن وسینه توش نمایان میشه

من مذهبیم ولی عبامیندازم ساده بدون زرق برقه ولی خب ارایش ملیحم دارم ی تاتولبدارم  یه سرمه همین خیلی کم اصلامشخص نیس ولی بوقتش مانتوباحجاب کامل وبلنددارم اصلاراضیم کاری ب عقاید بقیه ام ندارم

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید

همون مطلب اولتون صحیحه، حجاب برای عدم جلب توجه از نگاه نامحرم هستش، با رعایت حدود و‌ ثغور تعیین شده.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
چرا با حجاب استایل مخالف هستنچون فلسفه حجاب دوری از خودنمایی و اینستا خودنمایی است و خب اکثر حجاب ا ...

ولی بازم میگم مسئله به نظرم حجابشون نیس بستر فعالیتشونه