2777
2789

لئون حرفه ای دختره ۱۲ سالش بود خودش که میگفت عاشق لئون شده چرا پس انقدر معروفه و امتیاز به این بالایی داره سر در نمیارم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره خودش مایل بود...اونم به خاطر اینکه هیچ کس تو زندگیش درست ازش حمایت نکرده بود..وقتی دید لئون ازش حمایت میکنه عاشقش شده بود...ولی لئون که کاریش نداشت...و فقط سعی میکرد ازش مراقبت کنه

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

لئون که باهاش رابطه ای برقرار نکرد که پدوفیلی باشه 

فقط نشون داد که اون بچه دنبال کسی بود که بهش احساس امنیت بده و توجه کنه چون خانواده‌اش داغون بود… و اون بچه به ظاهر عاشق محبت یه آدم کش شد و در اخر مردی که هیچ کس رو نداشت و صرفا یک آدمکش بود که چیزی براش مهم نبود بخاطر محبت به این بچه خودش رو فدا کرد.. 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴اگر خدا وجود داشت تاریخ مملو از جنایت نبود.

خب چه ربطی داره؟ 

چون دختره عاشق مرده شد . نباید امتیاز بیاره ؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید

بازی های ماندگار

موسیقی عالی

شخصیت های قوی

دوباره فیلم رو ببین چون به نظر چیز زیادی ازش درک نکردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
دختره عاشق مرده شده بود چون بچه بودمرده که عاشقش نشده بود مثل بچه بهش نگاه می کرد که یتیم شده و به ک ...

صحنه ها جنسی توش بود  و کشش دختره به پسره 

ببین پسره نمیدوست دختره ۱۲ سالشه و فکر میکرد ۱۸ سالشه بهشش کشش داشت مگرنه 

فقط همینش رو فهمیدی

من این فیلم رو ۱۳سالگی دیدم 

شاید چون اون دختر همه عزیزانش رو از دست داد دچار کمبود محبت بودو در جست و جوی کسی بود که بهش عشق بورزه و اون رو به شکل کودکانه و نادرستی نسبت به لئون نشون داد .

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

پدوفیل کجا بود دختره بخاطر حس کودکانش عاشق مرده شده بود مرده کاملا مثل دخترش اونو میدید و کمکش میکرد فقط

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

پدوفیل کجا بود دختره بخاطر حس کودکانش عاشق مرده شده بود مرده کاملا مثل دخترش اونو میدید و کمکش میکرد ...

بابا شاید پدوفیلی نبوده ولش کشش جنسی دختره به مرده رو اصلا درک نمیکنم 

بازی های ماندگارموسیقی عالیشخصیت های قویدوباره فیلم رو ببین چون به نظر چیز زیادی ازش درک نکردی

موسیقیش شاهکاره هنوز هم پرطرفداره 

بازی ناتالی پورتمن تو اون سن درخشان بود

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

فقط همینش رو فهمیدیمن این فیلم رو ۱۳سالگی دیدم شاید چون اون دختر همه عزیزانش رو از دست داد دچار کمبو ...

یعنی به خاطر همین درخواست خوابیدن  و رابطه جنسی به لئون میده ؟