2777
2789
عنوان

چرا فمنیست رو ب عنوان ناسزا بکار میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
فمنیستی آخرش به ضرر خانوماستاگر بدونناینکه تو همه چی برابر باشی که قشنگ نیستاینکه شرایط هر جنسیت لحا ...

حفظ کرامت مرد ک پدر جامعس اهمیت نداره ینی؟

کرامت انسانی وابسته به شغلشه؟

اگر من کارگری کنم و نون حلال دربیارم شرافتم ازبین رفته؟

این سوالاییه ک باید از خودتون بپرسید

برا اینکه یه مدت آزادی زنو فقط تو این میدیدن که اختیار بدن خودشو داره و برا پوششی که تو جامعه داره هیچ مجدودیتی نباید وجود داشته باشه درصورتیکه که همین عقیده که بعضیاشون داشتن خیلی به ضرر زن بود و کار اونایی که آزادی زنو از راه درستش میخاستن هم برده زیر سوال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس میتونم به این نتیجه برسم ک مردم من اونقدی به فرهنگ نداشتشون مغرورن که حتی حاضر نیستن درباره یک جر ...

نه اصلا ربط به این نداره

مردم ما بی فرهنگن مردم بقیه دنیا هم بی فرهنگن؟وقتی فمینیست بودن با این چهره غلط خودشو تو جامعه نشون داده که بیشتر از مفهوم برابر مفهوم برتری افراطی زن رو داره ، جامعه حق دارن دید مثبتی بهش نداشته باشن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

چون اون کسی که فمنیست رو ایجاد کرد 

مسلما دلش برای من نسوخته

اول و اخرش فقط منافع خودشو در نظر گرفته

نه فقط فمنیسم

هر حزب و تفکر دیگه ای که یه عده به وجود اوردن 

دلسوز مردم نیستن

تهش منافع شخصی خودشونو میخوان

من از منافع خودم به عنوان یک زن دفاع میکنم ولی ترجیح میدم فمنیست نباشم

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
حفظ کرامت مرد ک پدر جامعس اهمیت نداره ینی؟کرامت انسانی وابسته به شغلشه؟اگر من کارگری کنم و نون حلال ...

نه برای مرد این عیب نیست چون تو ذات خلقتشه! در عوض تو ذات زنها این که هیچ وظیفه ای بهشون تحمیل نشه و هر کاری رو صرفا بر حسب علاقه انجام بدن

شما مگه هدفت از فمینیست بودن اینه که اجازه بدن بری کارگری؟

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

چون اون کسی که فمنیست رو ایجاد کرد مسلما دلش برای من نسوختهاول و اخرش فقط منافع خودشو در نظر گرفتهنه ...

شما از حقوق خودتون و هم جنساتون دفاع میکنید؟معتقدید ک زن چیزی بیشتر از یک عروسک جنسی و ابزاری برای رفاه مرده؟تبریک میگم شما فمنیست هستید چرا همه چیزو به پلتیک و چیزای دارک میخواید ربط بدید 

برا اینکه یه مدت آزادی زنو فقط تو این میدیدن که اختیار بدن خودشو داره و برا پوششی که تو جامعه داره ه ...

به پیامای کاربرا دقت کنید

هرکس ی برداشتی از فمنیسم داشته و طبق اون مخالفش بوده شماهم برداشت ویژه خودتونو داشتید

وگرنه اصلیت جریان چیز دیگه ایه:)

شما از حقوق خودتون و هم جنساتون دفاع میکنید؟معتقدید ک زن چیزی بیشتر از یک عروسک جنسی و ابزاری برای ر ...

فمنیست به اندازه کافی دارک هست

در این همه جنگ هاایی که تو دنیا داریم 

این همه زنه و بچه دارن کشته میشن

نمونه اش اردوگاه رفح تو غزه که اسراییل زد با خاک یکسان کرد

بعد فمنیست یک کلمه صداشم درنیومد که بابا شما دارید زن و بچه رو میکشید 

اینا مگه زن نبودن که از حقوقشون دفاع بشه؟!

چندتا راهپیمایی تو کشورا مختلف شد تهش سازمان ملل فقط اسراییل محکوم کرد 

چون کلا کارش محکوم کردنه

باز دوباره زن و بچه مردن هیچ فمنیستی هم صداش درنیومد

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
یک سوال، مگه زن و مرد از لحاظ ویژگی های روحی روانی و جسمی با هم برابرند که شما طالب حقوق برابرید؟

بذار برات با مثال توضیح بدم و خودت به جواب سوالت فکر کنی

من توی ی اشپزخونه شاغل بودم اشپز بودم اونجا حقوقم ساعتی۴۰تومن بود کمک اشپز من پسربچه ای بود۴سال از من کوچیکتر ولی حقوقش ساعتی۴۵بود وقتی ازشون پرسیدم چرا گفتن چون اون مرده،حالا آیا کاری ک ما انجام میدادیم برابر بود؟نه کار من بیشتر بود

مورد دیگه سهمیه جنسیتی کنکوره که برای پسرا اعمال میشه آیا دختری ک رتبه بالاتر از اون پسر اورده توانایی ذهنیش ازون پسر کمتره ک اون جاشو گرفته؟

مورد بعدی دیه هست ک حتی دیه پای زن نصف مرده ینی ارزش پای من کمتره؟

بذار برات با مثال توضیح بدم و خودت به جواب سوالت فکر کنیمن توی ی اشپزخونه شاغل بودم اشپز بودم اونجا ...

این البته به اون آدم و دیدگاه مزخرفش و جامعه مشکل دار  برمیگرده و ربطی به سوال من نداره

ولی در ارتباط با مورد آخر بهتره بهتون بگم علت اصلی اینکه دیه زن نصف مرده چیه؟ قطعا چیزی فراتر از زن ستیزیِ،چون اساسا اسلام دینی نیست که با جنس زن مشکلی داشته باشه 

این البته به اون آدم و دیدگاه مزخرفش و جامعه مشکل دار برمیگرده و ربطی به سوال من ندارهولی در ارتباط ...

این فرهنگیه ک شما دارید ازش دفاع میکنید عزیز

علتش رو اگه میخواید ب وارث و این داستانا ربط بدید براتون مثال دیگه ای اوردم

زنی ک زندس قطع عضو بشه دیش نصف مرده

حس میکنم راه افتادن این جریان مهندسی شدست یعنی جمعیتی که ازین تفکرات سود نمیبردن(اشاره مستقیم نمیکنم ...

تحلیل جالبی بود👌👌

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.

بیشتر ببینید