2777
2789
عنوان

کسی هس دارم دق میکنم

756 بازدید | 109 پست

بین حرف نامزدم و خانوادم موندم

نامزدم ک منو زده و خیانت کرده و بد دهن بود از من فرصت میخواد ک از اول شروع کنیم در حال حاضر بعد از موضوع زدنش الان روانپزشک میره و بهتر شده و ازم فرصت میخواد ثابت کنه من چیکار کنم ب نظرتون مغزم پاشید انقد فک کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت؟بخشش ؟ عمرااا

فقط 46 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌚💫Big goals                                                             "تیکر برای بارداری نیست"                                                          وقتی وسط دعوا دیگه ریپ نزدم بدون به این نتیجه رسیدم که    " جواب ابلهان خاموشیست"😉

بیشتر ببینید

کسیکه توی دوزه نامزدی آنقدر راهت اینجوری رفتار کنه بعدش میخواد چیکار کنه؟

همه زنگ خطر ها رو داره 

دست بزن 

خیانت 

جداشو عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چقدر تفاهم داریم منم دقیقا همینم که باز منه خر نامزدمو انتخاب کردم( نامزدم نی دوس پس...)

۳ سال و نیم باهم بودیم فهمیدم با پسر رابطه داشته فیلمشونو تو گوشیش دیدم انواع خیانت کرده بود وقتیم به روش اوردم باهاش دعوا کردم ابرومو برد عکس و فیلمامو به همه نشون داد قضیه رو واسه فامیلام تعریف کرد آبرو برام نذاشت کار به جایی رسید به بابام گفتم خانوادم فهمیدن بابام رفت تهدیدش کرد کتکش زد که دست از سرم برداره خطمو عوض کردم بابام کلی قول ازم گرفت کلی نصیحتم کرد ۶ ماه جدا بودیم یک هفته پیش باز سر و کله اش پیدا شد گولم زد باهاش اشتی کردم الانم پشیمونم یاد کاراش میوفتم دلم اتیش میگیره از یه طرفم میگم نکنه باز خانوادم بفهمن ایندفعه دیگه میشکنم میگن تو دیگه چقدر خری که باز رفتی با این

بهم بزن گلم ازین آدم شوهر درنمیاد برات چند سال دیگ اگ ادامه بدی از پا درمیای آدمی ک دست بزن داره و م ...

اصن راهی نداره؟

همه جوره موقعیت و شرایطش خوبه فقط کنترل خشم نداره

توروخدا به حرف خانوادت گوش کن دور این ادمو خط بکش قیدشو بزن . این همه آدم سالم چرا میخوای خودت با دست خودت زندگیتو آتیش بزنی با این روانی.این سالمه فقط خودش لذت میبره از اینکه اذیتت کنه