2777
2789

میخوام بدونم فقط خودم نابود شدم یا تنها نبودم(:

افسردگی 

غم و غصه ی مزمن که به زخم معده،ریفلاکس،تکرر ادرار ،چروک صورت،از بین رفتن موهام و ⅕ شدن حجمش، قلب درد و تنگی نفس،اظطراب شدید و عصبی بودنی که رو بقیه هم تاثیر گذاشت و یه عالمه چیزایی که حوصله گفتن نیست.....

تاثیراتی بودن که کنکور تا اینجای کار روم گذاشت.

لطفا نگید ارزش نداره،چون من اگه قبول نشم با این خانواده و روحیه ی داغون خودم،دیوونه میشم یا میمیرم 

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خدارو شکر امسال رفتم دانشگاه خیلی روحیم خوب شده🥹

میتونم بپرسم چه رشته ای؟

خوشبحالتون توروخدا واسه منم دعا کنید قبول شم،گرچه خودم حس میکنم قبول میشم... 

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

صرع  چاقی ریزش مو  تشدید تنبلی تخمدان افسردگی و مودی شدن  خودزنی 

ببین من ۳ ساللل پشت کنکور موندمم ۳ سال این بار استرس تکرار شد من که دیگه نکشیدم  فقط خدا صبرت بده

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
میتونم بپرسم چه رشته ای؟خوشبحالتون توروخدا واسه منم دعا کنید قبول شم،گرچه خودم حس میکنم قبول میشم...

من یه سال پشت موندم قبول نشدم 

بدون کنکور حسابداری میخونم 

موفق باشی ایشالله قبول میشی روزای خوبم میرسه 

میتونم بپرسم چه رشته ای؟خوشبحالتون توروخدا واسه منم دعا کنید قبول شم،گرچه خودم حس میکنم قبول میشم...

عزیزم من خودم چهار بار کنکور دادم اما تهش همه رو غافل گیر کردم 😂

صرع چاقی ریزش مو تشدید تنبلی تخمدان افسردگی و مودی شدن خودزنی ببین من ۳ ساللل پشت کنکور موندمم ۳ ...

وای ۳ سال🥲🥲🥲منم از سالی که نهایی شد داغون شدم، هر سال تکرار ضربات روحی ،میدونم چقدر درد داره  

عزیزم من خودم چهار بار کنکور دادم اما تهش همه رو غافل گیر کردم 😂

خداروشکر که بلاخره شد🥺