2777
2789
عنوان

خوشبحال مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 43 پست
پس چرا نمیگی شب تا صبح میرن سر کار خرج و مخارج همه گردن مرده

منم شاغلم خرجم با خودمه

زاویه ای نمیبینم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوش بحال خانمتون واسه من فقط پا از رو پا رد میکنن لباس زیرشم نمیشوره من جورابشو از گوشه کنار خونه جم ...

همین عصری از سرکار برگشتم من کتلت درست کردم واس شام 

چایی که همیشه با منه دم کردنش

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
بقیه ک شاغل نیستن پس نگید مردا کیف میکننتو این زمونه هیچکی کیف نمیکنه

خب منم شوهر بقیه رو نگفتم شوهر خودمو گفتم 

یه ذره انصاف نداره بهش میگم یکم کمک بده میگه نصف خرج خونرو بده که کمک بدم 🙄🙄🙄

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

همه مردها مثل هم نیستند من همیشه در حال کمک هستم توخونه

از اینجا بودنت مشخصه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
خیلی خوبه

اره دیگه بالخره کاری از دستم بر بیاد انجام میدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

تو خونه ما پذیرایی با خانم نیست...خانم میریزه و آقا میبره تعارف میکنه...شما هم کم کم دیکته کن به همسرت و صداش بزن

بگو عزیزم سینی سنگین هست بیا کمکم و ...

امنیت اطلاعات در نی نی سایت به دو صورت زیر سوال می رود: ۱) تاپبکی که برای آن زحمت کشیده شده و محتوای صحیح و ارزشمند دارد توسط کاربران دیگر بدون دلیل حذف می شود ۲) تاپیک هایی که کاربران نیاز به حذف آن دارند با التماس شاید پاک شود.... این بی احترامی به محتواگذار و کاربر این سایت می باشد....بنابراین تا زمانی که این سایت رویکرد صحیح و مشتری مداری ندارد، تولید محتوا هم جایگاهی ندارد.

بیشتر ببینید
خب منم شوهر بقیه رو نگفتم شوهر خودمو گفتم یه ذره انصاف نداره بهش میگم یکم کمک بده میگه نصف خرج خونرو ...

حرف خیلی زشتی میزنه مگه اینجا اروپاس انقدر بی احساس؟

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
تو خونه ما پذیرایی با خانم نیست...خانم میریزه و آقا میبره تعارف میکنه...شما هم کم کم دیکته کن به همس ...

دقیقا

بعضی اقایون دوست ندارن همسرشون جلوی مهمون دولا راست بشه

سینی چایی و بشقاب و ...

Dunno