2777
2789

خاهشا خاهرانه بگید چیکار کنم منی ک هیچ پولی ندارم چطوری خودمو جدا کنم نباشم تو این خونه همه هم میخان که من نباشم چیزیم میشه بحثی پیش میاد بهم میگن برو ازاینجا نباش 

چ غلطی کنم؟

(((( کاربری دست سه نفره ))))

خیلی خوب میفهممت با هر زبانی که هست به آدم میفهمونن نمیخوانت و بدتر از همه بی کسیه که جایی نداری بهش ...

عزیزم اگ دوست داری سن تو بگو 

تویه دنیای به این بزرگی با هشت میلیارد ادم توش نه جایی و داریم نه کسیو 

قبلا برام اهمیتی نداشت ولی هرچی سنم بالاتر میره بقیه رو میبینم اصن هروز دلم میشکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم اگ دوست داری سن تو بگو تویه دنیای به این بزرگی با هشت میلیارد ادم توش نه جایی و داریم نه کسیو ...

21 سالمه :) همین امروز اتفاقا تاپیک زدم کتکم مادر و برادرم میزنن کمک خواستم ولی خب نتیجه ای نداشت 

21 سالمه :) همین امروز اتفاقا تاپیک زدم کتکم مادر و برادرم میزنن کمک خواستم ولی خب نتیجه ای نداشت

همسنیم 🙂💔

بخدا منم همین بودم وقتی سنم پایین تر بود زدن من براشون بازی بود نوبتی منو میزدن با بابامو مینداختن به جونم ک اونم بزنه منو بعدهم کر کر میخندیدن 

تنها راهش سلیطه بودنه از وقتی مث خودشون شدم دیگ نزدن منو وگرنه این وضعیت ادامه داشت هرجور شده تو هم بزن با وسیله هرچی الانم از این شاکین که چرااا من براهرچیزی شاکی میشم یا حرفی میزنم 

بنظرم تنها راهمون دانشگاس کنکور بدیم بیوفتیم شهرستان 

من دارم برا کنکور میخونم که برم شهرستانی جایی دور شم

همسنیم 🙂💔بخدا منم همین بودم وقتی سنم پایین تر بود زدن من براشون بازی بود نوبتی منو میزدن با بابامو ...

:) عزیز دلم 

من از وقتی یادم میاد همینجوری بوده ولی خب دونفری میریزن سر آدم هرچیم جیغ و داد کنم زورم بهشون نمیرسه صورت و تنم همه زخمیه الان انقدر تحقیر و توهین و مسخره کردنم جلو اینه نمیتونم برم خودمو ببینم تنها راهکارم خوابه و جالبه که همیشه ام من مقصرم و آدم بده 

هرکاری میکنم به چشم هیچکس نمیاد از همه فاصله میگبرم سعی میکنم بیشتر تنها باشم با خودم ولی بازم دلشون از جای دیگه پره من اولین گزینه برای خالی شدن عقده شونم 

بنظرم تنها راهمون دانشگاس کنکور بدیم بیوفتیم شهرستان من دارم برا کنکور میخونم که برم شهرستانی جایی د ...

من کنکور اولم اصفهان دولتی اوردم نذاشتن برم برای شهر خودم درخواست دادم مامانم همش لعن و نفرین می‌کرد که ایشالا قبول نشی ولی قبول شدم منتهی بخاطر اینکه در طول ترم پول خرید وسایل نداشتم مشروط شدم ولی خبر ندارن :) دیگم نتوستم برم گهگاهی فقط میرم تنهایی حرم چندساعت میشینم برمیگردم خونه 

منم۲۱سالمه هر روز و هر شب میفهمم که جام تو این خونه نیست

تا یه سال دیگه یا باید یه شوهر خوب پیدا بشه به من یا برم بمیرم همین🙂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...