2777
2789

متفورمین یک داروی رایج است که عمدتاً برای درمان دیابت نوع ۲ استفاده می‌شود. با این حال، در برخی موارد توسط پزشکان زنان نیز تجویز می‌شود.

موارد مصرف متفورمین در زنان

* سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS): متفورمین می‌تواند به بهبود حساسیت به انسولین و تنظیم چرخه قاعدگی در زنان مبتلا به PCOS کمک کند.

* پیشگیری از دیابت بارداری: در برخی از زنان باردار که در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند، متفورمین می‌تواند برای پیشگیری تجویز شود.

* کاهش وزن: متفورمین می‌تواند به کاهش وزن در برخی از زنان، به ویژه زنانی که PCOS دارند یا اضافه وزن دارند، کمک کند.

نحوه عملکرد متفورمین

متفورمین با کاهش تولید گلوکز توسط کبد و افزایش حساسیت سلول‌ها به انسولین، به کنترل قند خون کمک می‌کند.

عوارض جانبی متفورمین

متفورمین معمولاً داروی بی‌خطری است، اما ممکن است عوارض جانبی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکم ایجاد کند. این عوارض معمولاً خفیف و موقتی هستند و با گذشت زمان بهبود می‌یابند.

نکات مهم

* مصرف خودسرانه متفورمین ممنوع است. این دارو باید حتماً توسط پزشک تجویز شود و طبق دستور پزشک مصرف شود.

* در صورت بروز هرگونه عارضه جانبی، به پزشک خود اطلاع دهید.

* در صورت بارداری یا شیردهی، حتماً قبل از مصرف متفورمین با پزشک خود مشورت کنید.

در مورد شما

با توجه به اینکه پزشک زنان این دارو را برای شما تجویز کرده است، احتمالاً یکی از موارد ذکر شده در بالا دلیل تجویز آن بوده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد دلیل تجویز متفورمین و نحوه مصرف آن، حتماً با پزشک 

خود صحبت کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید