2777
2789
عنوان

سرویس نقره بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نقره اصلا به صرفه نیست پولتو هدر نده.طلا سرمایه گذاریه میتونی بعدا بفروشی باهاش یه چیزی بخری.

سرویس سبک تر انتخاب کن یا نیم ست.حتما نباید ۳۰۰ تومنی برداری

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اگه پولش وداری طلا بخر بهترین سرمایه گذاری هستش اگر نه با خرید طلا دستت خالی میشه همون نقره بخر

میخواستم سکه بگیرم ولی برای مصرف زینتی نقره بخرم که مجبور نشم بفروشم ولی حالا دودل شدم 

میخواستم سکه بگیرم ولی برای مصرف زینتی نقره بخرم که مجبور نشم بفروشم ولی حالا دودل شدم

نه بابا چه کاریه سکه حبابش هم زیاده همون سرویس و بخر استفادش کن سال دیگر همین موقع قیمتش هم دوبرابر شده

سبک تر هم دارن.ولی طلا بهتره.و اینکه قرار نیست حتما نگهش داشته باشی من بعد عروسی فروختم و وام گرفتیم ...

منم پنج سال پیش همه طلاهامو فروختم حتی حلقه مو، الان عروسی داریم نمیخوام سر و دستم خالی باشه، ولی ماشینمونم باید عوض کنیم اگه الان طلا بخرم شاید یک سال دیگه مجبور بشم بفروشمش، برای همین گفتم نقره بخرم ولی نمیخوام مشخص بشه