2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده داغونم

110 بازدید | 12 پست

بچها حالم خیلی بده داغونم دارم دیوانه میشم 

شوهرم عصبی ک میشه بد دهن میشه و فحش میده حالا نه که بمن 

مثلا پشت فرمان فحش میده 

با یکی دعواش میشه فحش میده 

اصلا رعایت نمیکنه پیش بچه 

امشبم خونه برادرم مهمون بودم بچه ام انقدر با داد فحش های زشتی میداد هرچی میگم ساکت بدتر میکرد نگاش کردم گفتم رادمهر ساکت 

برگشته تو جمع میگه تو خفه شو خفه صدات نشنوم 

تا بلند شدم گفت پدر سگ. نیا سمت من 

مجبورم کرد تو جمع کتکش زدم باز با گریه فحش میداد

اون وسط هم برادر زاده ام نگاه میکرد بزرگه اون ۱۲ ساله شه 

زن داداشم میگه بخاطر این چیزا دوست ندارم بچها باهم رفت و امد کنن حالا بدت نیادا با خنده و تمسخر میگفت منو مسخره میکرد 

بعد بچه من تازه شده ۶ پیش دبستانی میره 

اصلا معنی حرف‌ها رو بلد نیست 

اومدیم تو ماشینم با شوهرم دعوام شد ک باعث این ک من از هرکس باید حرف بشنوم شوهرم 

برگشته میگه تو زن نیستی تو بلد نیستی تربیت کنی 

و برگشت بچمو زد 

طفلک بچه انقدر گریه گریه کرد ک خوابش برد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زدن بچه اشتباهه ،منتها این بار که شروع به فحش دادن کرد یاد آوری کن براش و بهش بگو من خجالت میکشم از رفتارت و ...

تا آروم بشه

تو خلوتتون هم به همسرت جدی تذکر بده

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
زدن بچه اشتباهه ،منتها این بار که شروع به فحش دادن کرد یاد آوری کن براش و بهش بگو من خجالت میکشم از ...

ببین نمیدونی امشب چ حالی شدم حتی یک قاشق غذا هم از گلوم پایین نرفت فقط میگفتم برگردم خونه ابروم بیشتر از این نره 

هرچی ب شوهرم میگم میگه ن تو زن نیستی بچه رو تربیت کنی میگم الگوش تویی 

برامن بچها رو مثال میزنه ک چقدر با ادب اند 

میگم خب لامصب اینا پدرتون ادم اند

خوب نرو خونه کسی وقتی بهت خوش نمی گذره من شهر غریبم بهیچ کس رفت و آمد ندارم دوتا بچه دارم

دیگه گفتم پامو هیچ جا نمیذارم برم بچه ام جلو همه فحش کشم کنه همه ام مسخره ام کنن ک چی بشه 

متاسفانه خواهر من این شوهر از لحاظ فرهنگی خیلی پایینه، میگن زن باید از خونه باباش که میره خونه شوهر  از خودش بالاتر باشن ولی همسرت ..... دیگه نمیشه کاریش کرد ولی این  و  بچه طفل معصومت بی گناهه فقط داره الگو برداری میکنه و وقتی بزنیش فقط داری یه روانی پرورش میدی، خوتهرم نکن اینکارو و حتما از مشاور کمک بگیر که از نون شب واجبتره و سعی کن از مشاور مدرسه اگه داره  یا معلم باسوادی اگه هست هم کمک بگیری ، کتک بی فایده س و آینده روحی روانی بچه نابود میشه

ببین نمیدونی امشب چ حالی شدم حتی یک قاشق غذا هم از گلوم پایین نرفت فقط میگفتم برگردم خونه ابروم بیشت ...

میفهمم

خوب درک میکنم

من مشکلی با شوهرم ندارم 

ولی دختر پنج سال و هفت ماهه ام خیلی خیلی حرف میزنه یعنی آخر آذر رفته بودیم عروسی من داشتم خفه میشدم 

قشنگ آبرومو برد اونقدر حرف زد

وای خونه اومدم رفتم حموم اونقدر خودمو زدم 

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
حالم از شوهرم و این زندگی نکبتم بهم میخوره امشب فقط ب خودکشی فکر میکنم واقعا کم آوردم دوست دارم فقط ...

درکت میکنم واقعا لاید یه تصمیم محکم و اساسی به کمک سیاست زنانه بگیری، با دعوا همسرت به راه نمیاد حتما برو مشاور دلسوز که پولکی ( صجبت ها رو طولانی میکنن و دیر راهکار میدن، راحت بگو بودجه ام انقدر برای مشاوره که نتونن سو استفاده کنن) یا بیسواد نباشه تحقیق کن ، یا کلیپ های مشاوره اینستا رو ببین ، افراد معروف و معتبر  و حتما تا خوب نشده ناراحتیت رو تو صورتت نشون بده ولی دعوا نه