2777
2789

۲۴ سالشه هم سن و از آشناهای دور میشه 

تحصیلات دیپلم پدر مادرش جدا شدن با پدرش ارتباط نداره از ۱۶ سالگی سرکار میره و مادرشو نگه میداره 

الان دیگه مغازه واسه خودشه صاف کاری سپر سازی ماشینه 

خونه داره 

ظاهرشم بد نیست 

فکر نمیکنم قبولش کنم چون سیگار میکشه 

هرچند مثل خیلیای دیگه اهل دختر و دختر بازی نبوده چون خواستگارای قبلیم سابقه دختر بازیشون خراب بود

نماز میخونه روزه میگیره خونه و ماشین خوب داره که خودش گرفته 

خودم معلم رسمی هستم و دانشجو ارشد مدرس تیزهوشان 

پدر مادرم جدا شدن پدرم معتاد و بیکار خواهر دوقلوم معلول با مادربزرگ پدری بزرگ شدیم تو خونه سه تا عموهامم معتادن 

ولی خیلی کم و کسری داره بنظرم احتمالش کمه قبول کنم و خونه مستقل بگیرم بهتره هرچند بابام اذیتاش ادامه خواهد داشت 

نظر شما چیه؟

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ملاکت چیه چرا نمیخوایش؟

تحصیلات و شغلش و سیگار (البته من ندیدم دوستش میگفته تو‌جمع دوستانه میکشه وگرنه تو خونه و‌خانواده نیست)

وا پسره به این خوبی چرا ردش کنی یا سیگاره که بیشتر پسرامیکشن خیلی کم پیدا میشه کسی سیگار نکشه

تو خانواده نمیکشه انگار جمع دوستاش میکشه ولی بدبینم 

تحصیلات هم نداره 

تحصیلات

خیلی معذرت میخوام اینو میگم ها نمیخوام ناراحت بشی فقط میخوام واقعیت رو ببینی و خودتو توی دردسر نندازی درسته اون تحصیلات نداره و شما داری ولی شماهم با چیزهایی که خودت گفتی خانواده درست و حسابی نداری باید به این موضوع دقت کنی مهمتر از تحصیلاته

خیلی معذرت میخوام اینو میگم ها نمیخوام ناراحت بشی فقط میخوام واقعیت رو ببینی و خودتو توی دردسر ننداز ...

آره میدونم 

و احتمالا هم با هرکس دیگه ای ازدواج کنم خانوادم برام دردسر میشه

آره میدونم و احتمالا هم با هرکس دیگه ای ازدواج کنم خانوادم برام دردسر میشه

ببین پسری که پدر بالا سرش نبوده خودش یه زندگی و جم کرده یعنی جنم داره تو این دوره زمونه که کار نیست این خیلی مهمتر از تحصیلات چقدر مدرک به دست بیکار هست الان 

عزیزم من شرایط زندگیتو میدونم تاپیکاتو دیدم 

به نظرم این پسر خوبیه قبولش کن

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید