2777
2789
عنوان

آیا من حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 51 پست

تبعیض محسوب میشه و هر اعمال تبعیضی دلائلی داره 

دلیلشو جستجو و بررسی کنید شاید قانع کننده باشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خودت مقایسه نکن مادربزرگ منم با ی عروسش ک همه کار براش میکنه چپه با عردس کوچکی بخاطر داییم کوچکیم خی ...

مادرشوهرش اخلاقش خوبه ولی هیچ احترامی به من نذاشت خودش می‌گفت برا جاری بزرگمم سنگ تموم گذاشتن حالا که برای عروس کوچیکه هم داره اینجور می‌کنه به شوهرم گفتم مشکل من نیستم حتما تو رو دوسندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی فکر می کنید سرتری بله حسودی میکنی یا میگی وسایلشو من خریدم

این در حدی خوب نیست که عموی شوهرم دعا میکرد دفتر خونه های ثبت ازدواج خراب بشن ندونه عقدش کنه. خاله های شوهرم وسط عقد قهر کردن رفتن به مادرشوهرم گفتن پسرتون داری حروم میکنی ما نیستیم زن دایی شوهرم قسم میخوره هر کاری کرد نتونست دست بزنه براش

مادرشوهرش اخلاقش خوبه ولی هیچ احترامی به من نذاشت خودش می‌گفت برا جاری بزرگمم سنگ تموم گذاشتن حالا ک ...

اسی اعتماد بنفس و عزت نفست چطوره؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بنظرم خیلی خوبه

بنظرم مشکل را در درونت پیدا کن الان تاپیک قبلت را دیدم شما را یادم اومد. متاسفانه شما مشکل از خودته و اولویتت دیگرانن نه خودت نمونه اش خونه ات که دو دستی تقدیم کردی برادرت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بنظرم خیلی خوبه

اینم بدون متاسفانه دختران سخت کوش و زحمت کش کسی براشون ارزشی قایل نیست اینو تو اطرافم زیاد دیدم

مادرشوهرش اخلاقش خوبه ولی هیچ احترامی به من نذاشت خودش می‌گفت برا جاری بزرگمم سنگ تموم گذاشتن حالا ک ...

اره اینم میشه میگم مادربزرگم چون دایی کوچکیم خیلی دوست داره با زنش خوبه اون بزرگی چقد احترام میزاره چپه 

بعدش هرچی ت دست پاشون باشی ارزش خودت میاری پایین 

ینی چ هرچی ت خونش میسوزه میگ ت بخری ولی برای ت احترام نمیزارن 

بنظرم از این ببعد زیاد تحویل نگیر اگرم درخواست خرید وسیله ایی داشت بگو شرمنده توان خرید نداریم

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

اره اینم میشه میگم مادربزرگم چون دایی کوچکیم خیلی دوست داره با زنش خوبه اون بزرگی چقد احترام میزاره ...

بآبت ظلمی در حقت شده سکوت نکن

ما خودمون ب زندایی بزرگیم گفتیم دیگ مادربزرگم تحویل نگیر کاری ب کارش نداشته باش تا قدر ت بدونه 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

اره اینم میشه میگم مادربزرگم چون دایی کوچکیم خیلی دوست داره با زنش خوبه اون بزرگی چقد احترام میزاره ...

اتفاقا گفت برای پدرشوهرت گوشی بخرید عیدی منم گفتم هر کی النگو و انگشتر هدیه گرفت خودشم گوشی بخره نمیشه که هدیه ها واسه یکی باشن خریدار واسه یکی دیگه البته با شوخی خنده گفتم 

بآبت ظلمی در حقت شده سکوت نکنما خودمون ب زندایی بزرگیم گفتیم دیگ مادربزرگم تحویل نگیر کاری ب کارش ند ...

منم آدمی نیستم به کسی باج الکی بدم تاحالا میگفتم پدرو مادرم منم نیازی ندارم ولی الان بحثم محبت و احترامه

من همون عروسم که بهم زیاد توجه میشه البته طلا و مادی نه ها مثلا پدرشوهرم ۷ تا عروس دیگه داره ولی من یه هفته نرم هفته بعدش ببینتم گریه میکنه که حتی برای دختراشم اینجوری نیست ولی خب منم اکثر کاراشونو به عهده میگیرما مثل شما 

ولی جای شما بودم ناراحت میشدم خصوصا که بار مسئولیتا تا الان رو شما بوده حق داری واقعا