2777
2789
عنوان

داداشم غذاهای منو نمیخورت

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 39 پست
ایما برا ما اینطوری زن بگیرن کلفتی زنشون میکنن باباهمین شب تا صب به من میگه تو خرابی میخوای بری ب مر ...

پس زهرمار براش درست کن بخوره بیکاری مگه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ایما برا ما اینطوری زن بگیرن کلفتی زنشون میکنن باباهمین شب تا صب به من میگه تو خرابی میخوای بری ب مر ...

پس ولش کن اصلا لازم نیست به فکر غذای باشی خودت به چیزی لخوذ اونم هر غلطی دوست داره می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا منظوری نداره
ما هم وقتی مامانم میگه غذا رو ابجیم درست کرده میگیم نمیخوریم ولی مث چی داریم شوخی میکنیم باهاش میخوریم
تن ماهی هم خیلی خوبه ما خودمون تن ماهی رو با کنسرو بادمجان قاطی میکنیم هم بوی ماهی میره هم خیلی خوش مزه میشه

کاربر اقا هستم 

رابطه هاتون با برادراتون چقدر عجیبه!انگار محبت خواهر برادری وجود نداره!

من ک ندارم متنفرم از همشون 

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یه چیز حاضری براش درست کن خورد که خورد نخورد هم بگو گشنه بشی سنگ هم میخوری 

منم یه داداش دارم وقتی بفهمه غذا رو من درست کردم لوس بازی در میاره 

خورد خورد نخورد جهنم بزار گشنه بمونه آدم شه 

زبونی میگن ولی تو خونه هاشون معلوم نیست چ خبره 

از طرفیم حقشونه خدا همچین زنی بهشون میده آدم بشن 

زبونی میگن ولی تو خونه هاشون معلوم نیست چ خبره از طرفیم حقشونه خدا همچین زنی بهشون میده آدم بشن

اره حقشون

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳