2777
2789
عنوان

داداشم غذاهای منو نمیخورت

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 39 پست

چقد این داداشا پروان 

داداش من بفهمه غذا منه یجوری ادا در میاره

تخم مرغ بوه بخوره والا

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
چند سالشه؟اگر کوچیکه هر چی دوست داره سفارش بده براش

نه بزرگه پول داره خودش برا خودش سفارش بده

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد این داداشا پروان داداش من بفهمه غذا منه یجوری ادا در میارهتخم مرغ بوه بخوره والا

اره میره تف میکنه تو سطل،اشغال

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

اوهه اسی بگو بدرک که نمیخوریی

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
خودت مجردی یا داداشت اومده خونه ی تو مهمونی؟

هر دو تا خونه بابا مجرد

اوهه اسی بگو بدرک که نمیخوریی

اینثدر درس دارم ناهار تن ماهی بخوریم شب بگم غذا بگیره ؟من سر کار هم میرم ناهار چی میخواد کوفت کنه

اینثدر درس دارم ناهار تن ماهی بخوریم شب بگم غذا بگیره ؟من سر کار هم میرم ناهار چی میخواد کوفت کنه

افرین اصلا بهدپشمتم نباشه اینا انقده رو دارن

بیشتر ببینید

خب چه بهتر 

اگر شرایطش هست بگو نهار مهمان داداش قشنگم 😄

نعلی که صدا میدهد حتما یک میخ کم دارد                                   اگر فردی در حد کمال داشته باشد به فکرش خطور نمیکند آن را در  معرض نمایش بگذارد                      

خواهشا این پسرارو از الان پرو نکنید ک بعدا برا زناشون فکر کنن خیلی آدم خاصی هستن و همه باید جلوشون خ ...

ایما برا ما اینطوری زن بگیرن کلفتی زنشون میکنن بابا

همین شب تا صب به من میگه تو خرابی میخوای بری ب مردا بدی.ولی الان دیگ روشنفکر شده اشغال میگه زنم آزاده هر جور بخواد