2777
2789
عنوان

اگر امسال از کنکور قبول بشم

54 بازدید | 2 پست

اول می‌شینم کلی کتاب میخونم

بعدش یه عاااالمه نقاشی میکشم و تمرین می‌کنم 

بعدش یه سر میرم شهرستان و می‌مونم 

بعدش که برگشتم ، همینجا تو تهران یه عالمه جا هست که نرفتم درواقع من هیچ جا نرفتم و همیشه تو خونه بودم ، میرم چهار تا جا که حالم خوب شه 

همینطور میگذرونم تا شروع دانشگاه ، وقتی تایم دستم اومد یه کار پیدا می‌کنم 😍 اونوقت میتونم به سر و وضعم برسم و باشگاه هم برم ، شاید تونستم کمی پس انداز هم کنم 

شما چیکار می‌کنید ؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یاد خودم افتادم ی لیست بلند بالا نوشته بودم از کارهایی که حتما بعد کنکور بکنم چند وقت پیش لیسته رو پیدا کردم بعد دو سال که دانشگاه میرم هنوز یسری هاش رو انجام ندادم 🤣😐

ان شالله که اولا قبول بشی اون رشته ای که میخای 

برای بقیش وقت زیاده 😉

یاد خودم افتادم ی لیست بلند بالا نوشته بودم از کارهایی که حتما بعد کنکور بکنم چند وقت پیش لیسته رو پ ...

خدا از دهنت بشنوه 🥲 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.