2777
2789

بعد خدا امام حسین کمکم کرد

میشه دعا کنید تا آخرش همینجور بمونه؟.منم قول دادم تا جون دارم دست بنده های خدارو بگیرم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر اربعینه💚میدونم که تا محرم ازدواجمون جور میشه همونجور که آقا امام حسین قول داده،دستاشو بین الحرمین میگیرم و میگم دیدی شد؟(نذر دارم پیاده برم کربلا اربعین هر چیزی که در این مورد میدونیو بهم بگو دعات میکنم💚)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره پناه بردم به خدا و آبروم خرید خدایا شکرت ❤️

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بیشتر ببینید

برای حاجتروایی این دو روش خیلیا باهاشون حاجت گرفتن 😊

چله ی حق شناس 

و 

این کارارو انجام بده

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی 

صلوات براشون بفرست 

اول به خدا توکل کن   بعدش برای این شهدا نذر کن  و صلوات بفرست 

حاجتروا شدید حتما بهم خبر بدید😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
آره پناه بردم به خدا و آبروم خرید خدایا شکرت ❤️

منتظر تاپیک خونه خریدنتم💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر اربعینه💚میدونم که تا محرم ازدواجمون جور میشه همونجور که آقا امام حسین قول داده،دستاشو بین الحرمین میگیرم و میگم دیدی شد؟(نذر دارم پیاده برم کربلا اربعین هر چیزی که در این مورد میدونیو بهم بگو دعات میکنم💚)

بیشتر ببینید
دعا کنید آبروی منم بخره لطفا یا حسین

میخره قول میدم💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
حاجت روا شدی هر موقع رفتی کربلا دعا کن بطلبه🥲

چشم💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید