2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

اینجا حس و حال خوبی به آدم دست میده. کاربرهای مختلف از شهرهای مختلف. صحبتها درد و دلها ناشنیده ها همه چیز توش میشه پیدا کرد. خیلی خوشحالم که عضو کوچکی از این خانواده بزرگ هستم.:) 

نی نی سایت جان تولدت مبارک    

مثل یه دوست خوب و صمیمی در کنارمون هستی. تو باعث شدی پخته تر و داناتر از قبل بشم. خیلی چیزها ازت یاد گرفتم نی نی سایت عزیزم

مثلِ گلِ یاسی برخوشه یِ دلِ من

عطرتو پیچیده درکوچه یِ منزلِ من

روز میلادت مبارک نی نی سایت ناز گل من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفیق همیشگی ام،همدم روزهای تنهایی ام ،به خود میبالم که چون تویی دارم و در گذار از روزهای دشوار تنهایی ام به تو تکیه میکنم 

دوازده سالگی به بار نشستن این حس زیبا را با قلبی آکنده از مهر جشن میگیرم مهرت روز افزون، دوستی مان جاودانه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

نی نی سایت برای من مثل یه خانواده است. یه همدمه . گرم و صمیمیه. 

جواب همه سوال هامو معمولا تو این سایت پیدا میکردم. از  مشاوره و درد و دل گرفته تا بچه داری شوهر داری خانه داری ... همه رو اینجا پیدا کردم. خیلی وابسته اشم. 

هیچ وقت از فاصله ها نمیترسیدم.فکر میکردم تا دلم برات تنگ شد خودمو سرگرم کاری میکنمو حواسم ازت پرت میشه.یا کتابی میخونم یا تلویزیون میبینم یا میرم پیاده روی اماااااا

هیچکدوم باعث نشد که اینجا نیام.شدم وابسته و دلبسته اینجا.

توی سالی که گذشت با همه خوبیاش ،زندگی چهره بدشم نشونمون داد.همون وقتایی که تنهایی امونمونو میبرید...همون لحظه هایی که میخواستیمو نمیشد..تلاش میکردیمو بی نتیجه بود..اون روزایی که حسرت یه همزبون به دلمون میموند..نی نی سایت بود که درد دلامونو بگیم.کمک بخوایم.نظر بخوایم.همدردی کنیم😍

واسه همدیگه کلی دعا کردیم.واسه عزیزانی که منتظر نی نی هستن.واسه سلامتی بیمارا.واسه ازدواج.واسه کاربرایی که نزدیک زایمانشون بود.همیشه به فکر همدیگه بودیم و هستیم.

🌷 امیدوارم از این به بعد همیشه تاپیکای خوب و مثبت و شاد ببینیم 🌷

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

نی نی سایت اولین کسی بود که غربت تهران رو برام کم رنگ کرد بهم یاد داد با عشق زندگیمو قشنگ کنم مثل یه دوست مهربون تو تموم مسائل زندگی مشترک راهنماییم کرد، بهم انگیزه داد، تنهایی هام رو پر کرد و ذره ذره نگاهمو به مسائل و مشکلات تغییر داد و همه اینها از مشورت برای خرید یه گاز ناقابل شروع شد  از همه دوستای مهربون قدیمی و جدید م ممنونم  

تولدت دنیا دنیا مبارک  

اولين بار كه با نى نى سايت آشنا شدم ٧ سال پيش بود، فقط دنبال حس مادرى بودم ، اصلا تصورى از بچه و بچه دارى نداشتم، دنبال علائم باردارى مى گشتم، و... از اينكه اينجا همه براى باردارى هم دعا مى كردن و هر علامتي رو دال بر باردارى هم مى ديدن و بهم دلداري مى دادن كلى ذوق كردم.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

نی نی سایت برای من هم یک بغضه هم یک شادیه وقتایی که دلم میگیره میام تاپیک میزنم خیلی تاپیکارو با اشک زدم با داستان خیلیا گریم گرفت با خبر بارداریه خیلیا خوشحال شدم...قشنگترین لحظه برام تو نی نی سایت زمانیه که دوستان تاپیک بارداریشونو میزنن واقعا خوشحال میشم یکی میگه بعد پنجسال یکی میگه یعد هشت سال...جدا از اون کلی اطلاعات از مجله کسب کردم...تنها ارزوم اینه منم یه روزی مثل بقیه طمع مادر شدن و بچشم 

نی نی سایت عزیزم 

امیدوارم سر بر شانه خدا بگذاری تا قصه عشق و موفقیت را چنان زیبا برایت بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی همانگونه که خودت قصه زندگی  را برایمان خواندی و معنا کردی 

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 

تولدت مبارک نی نی سایت من تازه عضو شدم تازه فهمیدم که نصف عمرم در فنا بوده که چقدر دیر با نی نی سایت اشنا شدم به هر حال الان خوشحالم که دوست خوبی مثل نی نی سایت دارم تازه از صدتا تلگرامم بهتره        

❤❤
2810