2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال 94بود و با کلی امید باردارشده بودم سقط که کردم فقط تو گوگل دنبال علت های سقط بودم درطی این جستجوها با نی نی سایت آشنا شدم وشدم عضوی از خانواده نی نی سایت.

اما من دومی و سومی رو هم سقط کردم تااینکه تو جستجوهام دیدم دوستان سقط مکرری یه گروه درست کردن دراوج نااامیدی بودم اما وقتی میدیدم بچه هایی که تو شرایط من بودن یکی یکی عکس نی نی هارو میفرستن نور امید تو دلم زنده میشد.خیلی کمکم کردن با راهنمایی اونارفتم دنبال علت سقطم والان خداروشکر که دارم این متنو مینویسمو پسرم دستمو لگد بارون کرده خدایا شکرت.

نی نی سایت مرسی هستی

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.

من تازه دیشب عضو شدم خیلی خوشحالم خیلی تنها و افسرده ام افسردگی شدید دارم دارد مصرف کردم فایده نداشت چند بار دست ب خودکشی زدم بچه ها ترو خدا منو تنها نزارید خیلی افسرده و تنهام

تو یک شب تنهایی پر ازاسترس غم از دست دادن کنجد کوچولوم یک طرف استرس چطوری سقطش یه طرف بهانه ای شد بعد دوسال کاربری داشته باشم تو دنیای پر از شگفتیها دوستی ها تجربه ها چقدر خوشحال بودم تنها نبودم کسایی بودن نزدیکتر از خواهر با همدردهاشون با توصیه هاشون شب تاریک رو برام روشن کردن حالا غم مادر نبودن دلم رو تنها نمیزاشت بودن اینجا خواهرهایی دلداری می دادن انرژی مثبت میدادن وقتی دوباره کنجدم اومد تو دلم بازم همونا کمکم کردن تا بغل بگیرم کوچولوی نازم رو وقتی مادر بیتجربه بودم با گریه هاش نمی دونستم چیکار کنم بازم اولین جایی که اومدم نی نی سایت بود نوزادیش گذشت سرماخوردگی هاش تب کردن هاش بازم با چشم گریون دستهای لرزون نی نی سایت بود و خواهرهای گلم با تجربشون کمک کردن تبش رو کنترل کنم داشتم میرفنم تولد کادو چی بگیرم اولین جایی برای مشورت نی نی سایت بود برای خونم میخواستم وسایل بگیرم اولین جایی که اومدم نی نی سایت بود از زندگی خسته و دلگیر اولین جایی که برای گفتن حرف دل میگشتم همین اینجا بود خوشحال بودم اولین جایی که از سرخوشیم بگم اینجا بود 

نی نی سایت ممنونم برای مادرانه هایم ممنونم برای خانومانه هایم برای سیاست های زنانگی برای آشپزیهای فانتزیم برای تجربه هایی که بدون اینکه انجامشون بدم بدست اوردمشون ممنونم که هستی 

دوستهای خوبم ممنونم که هستین و همیشه ودر همه موضوع ها کمکم کردین 

امیدوارم هرچی تو دلتون هست بهش برسین و همیشه در کنار عزیزانتون خوشبخت باشین و گل لبخند همیشه روی لب هاتون سبز باشه

وقتی من باردار بودم و دکتر گفت ریسک ستدروم دان بچه بالاست خییلی غصه میخوردم،توی سرچایی که تو نت کردم با نی نی سایت آشنا شدم و با خوندن پیام بچه ها خیلی آرامش میگرفتم، بعدم که شکر خدا نتیجه آمینو خوب بود همش خاطرات زایمان رو میخوندم و از شوقم گریه میکردم، بعد از تولد بچه ام ، تا یک ماه زردی داشت و منم هی ازین دکتر به اون دکتر بودم تا اینکه باز نی نی سایت کمکم کرد و دیدم خیلیا مشکل منو داشتن و دوره اش طی شده و هیچ مشکلی پیش نیومده و آروم شدم، آخرین کمک نی نی سایت هم مال هفته پیش بود که احساس میکردم زتدگی زناشوییم خیلی سرد شده و داریم به جدایی نزدیک میشیم تا اینکه اتفاقی تاپیک ناز کردن و سیاست زنانه رو خوندم و خیییلی ازش درس گرفتم و امیدوار شدم به زندگیم

نی نی سایت مرسی که هستی❤❤❤❤❤❤

یا رب نظر تو برنگردد

مادر یا پدری که فرزند خود را رها می کند، بخش مهمی از وجود خودش را رها کرده. محبت به فرزند توسط والدین، محبت به خودشان است!!

🍼تو معنای مادربودن را به من آموختی نی نی سایت مرسی که هستی🎆🎄🎂🎊🎋🎇🎉تولدت مبارک

2810