2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

آهان

اینو یادم رفت:

یه روز زیبای بهاری یا تابستونی شایدم پاییزی (به نظرم ولی برف میومد) عزمم رو جمع کردم که اعتیادم رو به ف ی س ب و ک ترک کنم

کلی هم به خودم  افتخار کردم بابت اینهمه اراده! و  الان ۴-۳ سال از اون روز میگذره 😂

رختخوابم رو از اونجا آوردم اینجا پهن کردم!

نی نی سایت برای من و خیلیای دیگه با اومدن نی نی مون متولد شد و تا وقتی نی نی هست و تنهایی و بی تجربگی هست خواهد بود.

نی نی سایت همیشه نی نی سایت بمون.

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بلد نيستم خيلي خوب بنويسم ولي ني ني سايت عزيزم از وقتي باهات آشنا شدم خيلي چيزهاي خوبي ازت ياد گرفتم باعث شدي تنها نباشم ني ني سايت عزيزم تو تنها كسي هستي كه من ميتونم حرفاي دلم رو بهت بگم خيلي خوشحالم كه باهات اشنا شدم ولي افسوس ميخورم كاش زودتر شناخته بودمت مرسي كه هستي تولدت مبارك عزيز دلها

سلام نی نی سایتی های عزیز.میخوام بگم درسته اینجافضایی مجازیه ولی مهرومحبت ونوع دوستی توش موج میزنه😊این یه غلونیس.میدونین چرا ؟؟چون فقط کافیه یه نفربیادبگه من فلان مشکل رودارم همه سعی درجهت رفع اون مشکل میکنن..اینجءس که این بیت شعرمعنی پیدامیکنه..

بنی ادم اعضای یک دیگرند

که درافرینش زیک گوهرند

چوعضوی به درداوردروزگار

دگرعضوهارانماندقرار تولدت مبارک نی نی سایت دوستداشتنی... دروصف خوبیت همین بس که تاشب یه سری بهت نزنم خوابم نمیره انگارراس راسی شدی نی نی دوم من 💕💟💕دوست دارم امیدوارم همیشه برقرارباشی🍰🍭

💝💝💝💝❤❤❤💝💝💞💞💞

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

به نام خدایی که نی نی سایتو افرید تا ما نی نی سایتیا از تنهایی نمیریم😂😂😂😂  نی نی سایت عزیز ممنونم که باعث شدی تا بعضی موقع ها دارم از تنهایی دق میکنم بیام اینجا وبا دوستای مجازیم حرف بزنم و اروم شم😘ممنونم ازت که باعث شدی اینجا کلی دوست مهربون پیدا کنم😘 ممنونم ازت که هر موقع هر مطلبی خواستم اولین سایتی که بالا اومد تو بودی😜😂  ای ناقلای شیطون تولدت مبارک🎂🎂🎂

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

سلام

بنده هم به عنوان یک کاربر مرد،

و یک عضو خیلی کوچیک که بیشتر از نصف عمر این سایت رو توفیق همراهی داشته،این روز قشنگ رو به سهم و وظیفه ی خودم تبریک عرض میکنم، و معتقدم، چیزی که باعث رشد و روشن موندن چراغ این خانواده ی 12 ساله شده، با توجه به همه ی اتفاق های کوچیک و بزرگه رخ داده ای که حداقل بنده تو این 6 سال خاطرم هست،چیزی جز هدف خیرخواهانه تاسیس این سایت برای خدمت به مادران و کودکان نبوده،حرمت و قداست این دو موجود دوست داشتنی،تونسته ریشه های موفقیت و موندگاری این خانواده 12ساله بشه، و خواهد شد ان شالله...

حتما کسی سخت باور می کنه ، اما، نی نی سایت روی زندگی من تاثیر خیلی خیلی زیادی داشت، و خیلی از اتفاق های قشنگ و جالبه زندگیم برای بنده از همینجا رقم خورد!

و چیز، و چیزهایی رو بدست آوردم که،هیچ جایگزینی برای اونها نمیتونم پیدا کنم.

واقعا خداروشاکرم و ممنونم از همه ی دوستان و مدیر و همکاران این سایت دوست داشتنی و بزرگ.

دست خدا روی شونه هاتون

تولدت مبارک نی نی سایت

با تشکر کاربر MEN

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نی نی سایت هدیه ستاد ازدواج دانشجوییم هستش. سال ۸۸ تو مشهد یه روحانی معرفی کرد. نی نی سایت یک دوست خ ...

و اینکه با نی نی سایت مادر بودن رو بهتر تجربه کردم ، نه ماه در بارداری رفقیم بودی و با بزرگ شدن بچه هایم به تجربه هایم اضافه کردی

فقط خدا 

من چند روز پيش كه دنبال عكس رنگى ميگشتم با اينجا آشنا شدم؛ اميدوارم خيلى بهم كمك كنه تا مامان بشم و از پس سختى هاى مامان شدن بر بيام 😉😉😉

تولدت مبارك 🌹🌹🌹

خدايا به من فرزند سالم و صالحى عطا كن،آمين🌹

سوگند میخورم به جز حضور تو

هیچ چیز این جهان را جدی نگرفته ام حتی عشق را💕

اینم یه عکس واسه نی نی سایت👇

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

سلام  به نینیسایت وخانومای نینیسایتی...تولد 12سالگیت مبارک...احساس میکنم همانندیه دختر دوازده ساله وارد بلوغ جدیدی از زندگی شدی.امیدوارم درکنارهم بلوغ های سرتاسر شور و هیجان راهمراه با خانمهای نینیسایتی و دسته گلاشون تجربه کنیم...قبلا فکرمیکردم یه خاص مطلق هستم اما وقتی نینیسایتی شدم فهمیدم خاص های مشابه من نیز دراین سرزمین زیادهستن...وقتی رویای مادرشدن داشتم تاپیک مادران  رومیخوندم..وقتی مادرشدم تاپیک بچه های کولیکی..وقتی کدبانوشدم تاپیک قرمه سبزی سایو..وقتی با شوهرم دعوام میشدتاپیک زنان ناراضی ..و همینطور زندگی را با اشتراک نظر دوستان مهیج ترکردم...ممنونم نینیسایت و ممنون ترم از خانمهای نینیسایتی که حضورگرمشون رونق بخش این سایته...

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن

نی نی سایت یعنی سی و دو تا دوست که از زمان بارداری مارو با هم اشنا کرد با هم بیرون رفتیم و الانم بچه هامون ده ماهه هستن همه هم سن. ممنون از نی نی سایت که به من سی و یک دوست و همراه در زمان بارداری و سی و یک دوست برای پسرم هدیه داد.... 😍

نی نی سایت یعنی وقتی تو خونه نشستم و حتی نمی تونم مشکلم رو به مادر بگم و یه ریز گریه می کنم میام اینجا درد و دل می کنم و کلی دوست خوب میان راه حل میدن و خواهرانه راهنماییم میکنن. مرسی که هستی

2810