2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

سلام نی نی سایت🤗

مرسی که دوست بدون حیاط و با تجربه ما هستی

شاید یه دوست واقعی که از درمیون گذاشتن مشکلاتمون شادیامون غممون باهات احساس ترس و خجالت نکنیم تو غالب تاپیک اما توش موج میزنه از حرف هایی که شاید گوشی برای شنیدنش جای دیگه نباشه❤️

راستی ببخشید گفتم بی حیاط چون شاید جون نداشته باشی اما درونت ملیون ها طرفدار داری که از طرف تو همراه و همدردمون میشن پس در حیاتت موج میزنه از حیاط تازه بماند که کلی هم موج کوچولو نوقلی داریم که انشالله زیر سایه پدر مادر بزگ بشن

تولدت مبارک و تبریک به مدیر سایت

از طرف تینا

(کاربر قدیمی با کاربری جدید وارد شدم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی سایت🤗

مرسی که دوست بدون حیاط و با تجربه ما هستی🙂

شاید یه دوست واقعی که از درمیون گذاشتن مشکلاتمون 😣شادیامون😂 غممون😔 باهات احساس ترس و خجالت نکنیم تو غالب تاپیک اما توش مملو از حرف هایی که شاید گوشی👂👂 برای شنیدنش جای دیگه نباشه❤️

راستی ببخشید گفتم بی حیاط چون شاید جون نداشته باشی اما درونت ملیون ها طرفدار داری که از طرف تو همراه و همدردمون میشن پس در حیاتت 🏡موج🌊🌊 میزنه از حیاط تازه بماند که کلی هم موج 🌊کوچولو👶 نوقلی داریم که انشالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن💑

🌸تولدت مبارک 🌸و تبریک به مدیر سایت🌺🌺

از طرف تینا🌸

(کاربر قدیمی با کاربری جدید وارد شدم)

نی نی سایت یعنی یه دنیا تجربه با نی نی سایت میتونی به زندگی امیدوار بشی دوست شدن با افراد جدیدکه تا حالا ندیدیشون واستفاده از تجربیات دیگران استفاده ازبهترین پزشکان ومشاوران خبره ونی نی سایت خیلی ازت ممنونیم از مطالب مفیدتون ممنونم که این سایت و در اختیار ما گذاشتین تا بتونیم مشکلاتمونو به سادگی حل کنیم نی نی یارها ممنون ،نی نی سایت ممنون تولدت مبارک نی نی سایت😍😍🎉🎈🎈🎈🎉🎈      

یه جای دنج واسه دخترای تنهایی مثل من،

تنها دوستایی که تونستم بدون خجالت و غرور مشکلاتمو غم و غصه هامو بهشون بگم و خودمو خالی کنم. 

دوستایی که بعد از شنیدن دردودلام نه منت سرم گذاشتن نه مسخره م کردن نه رفتن جار بزنن.

تازه بدون اینکه منو بشناسن کلللللی دعام میکردنو انرژی مثبت میفرستادن.

مرسی نی نی سایت ، مرسی دوستای خوبم.

تولدت مبارک نی نی سایت

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉

ني ني سايت براي من يني اميد و استقامت تو راهيي كه بخاطرش تمام نت و كشتم تا با ني ني سايت و تايبيك ادمايي از جنس خودم اشنا شدم دو سالي كنار هم انتظار كشيديم تا بالاخره خدامنت كذاشت هممون فرشته هامون اومدن به خونه ي خودشون با اينكه كه الان تايبيكمون خلوت شده ولي هيجوقت خاطره ي اون روزاي انتظار كه كنار هم داجتيم و فراموش نميكنم جقدر بهم اميد ميداديم و از ارزوهايي كه فقط مختص خودمون بود حرف ميزديم.ممنون نيسايت روزاي خوب انتظارمو ممنون توام.

مستداااام باشي

نی نی سایت هدیه ستاد ازدواج دانشجوییم هستش. سال ۸۸ تو مشهد یه روحانی معرفی کرد. نی نی سایت یک دوست خوب برام تو یه شهر غریب شد، یک پزشک خوب در زمانی که نمیتونستم دکتر برم، یه همدم خوب زمانیکه که تنها بودم و یه مادر مهربون هر لحظه که به مادرم احتیاج داشتم و افسوس که نبود، نی نی سایت تنها رفیق مهربون و خوبم دوستت دارم. همیشه هستم تا وقتی هستی.

فقط خدا 

من از وقتی با نی نی درونم آشنا شدم با نی نی سایتم آشنا شدم با خواندن مطالب مامانا وامیدوار شدن به آینده دوران سخت بارداری برام شیرین شد و الآنم تا مشکلی واسه فندوقم پیش میاد فوری میام سایت خلاصه نی نی سایت و تمام کاربرای گلش مثل یه مادر با تجربه میمونن واسه من مرسی که هستین💗💗💖

زندگی بدون عشق مثل شلوار کردی بدون کش میمونه😬😬

نی نی سایت خیلی به تنهایی من کمک کرد ازت ممنونم نی نی سایت تولدت مبارک

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
2810