2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

آرامـــــ❤ــش بہ معنے آن نیست کہ صدایــی نباشد ، مشکـــلی وجود نداشــتہ باشد ، کار سختــے پیش رو نباشـــد.

آرامــــــ💚ــش یعنے در میــان دغدغہ ها ، صداها ، مشکــلات و کار سخــت دلــــــ💜ــی آرام وجود داشـــته باشد تا بتوانے آرامشت را تقدیم کنی

نی نی سایت من تو همونجایی 

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت یعنی...

یک دوست همراه 💝

در زمان سختی و خوشحالی کنار هم بودن 💝

حس خوبِ مادرانه💝

پر از تجربه های تلخ و قشنگ 💝

خیلی خوشحالم که پیدات کردم 💝

تولدت مبارک نی نی سایت 🎈🎊🎈🎊

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

جراحی بینی، خرید جهیزیه، انتخاب بیمارستان و پزشک برای دوران بارداری، و و و... اینارو میزدم توی جستجوی گوگل و منو مستقیم میاورد اینجا توی نی نی سایت! 

تو این سالها همش جلو راهم سبز میشد و با خوندن مطالب و نظرات هم آخر سر توی تصمیم گیریام کمک میکرد. شدم عضوش... و خوشحالم از اینکه اینجام 😊

🎉🎁🎈🎂Happy Birthday NiNi🎉🎁🎈🎂

نی نی سایت برای من هم حکم همدرد و پرستار داشته😀

وقتی مریض شده بودم و حوصله خودمم نداشتم و درمورد یه دارویی مردد بودم که مصرفش کنم یا نه همینطور تو نت میگشتم که نی نی سایتو دیدمش ....بهترین دوستمو اینجا پیدا کردم که در واقع همدردمم بود.‌‌‌...در مورد تجربیاتش بهم گفتو دارو رو مصرف کردم الان خوبه خوب شدم و این حال خوبم باعثش اینجا بوده......یا وقتی راجب یه چیزی استرس دارم اونایی رو میبینم که این راهو رفتن و باهاشون حرف میزنم خیلی حالم خوب میشه.....حتی اگه حالم از یه چیزی گرفتس پستای خوب خیلیا واقعا حالمو دگرگون کرده.....

جایزه چیع بابا....

اینجا خودش  جایزس😄😄

تولدش مبارکککککک😻🎂🎂🎂❤

مرسی که هستی نی نی سایت😀😅

الحمدلله علی کل حال

نی نی سایت جونم دوست خوب و همیشه همراه تولدتو تبریک میگم و از اینکه ۱۲ ساله شدی و به دوده نوجوونی پیوستی خیلی خوشحالم.انشالله پیر بشی و برقرار.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

نی نی سایت یعنی درد و دل کردن با خانمای خوب هم وطنم. 

یعنی استفاده از تجربیات خانمای با سلیقه کشورم. یعنی پر کردن لحظه های تنهاییم. 

یعنی غصه خوردن و خوشحال شدن واسه کسی که نمیشناسیش ولی هم جنسته و درکش میکنی. 

یعنی شریک کردن بقیه تو شادیات، غم هات و رازهایی که به هیچ کس نمیتونی بگی. 

عاشقتونم نی نی سایت و نی نی سایتی های عزیز. 

راستش نمیدونم از تو چی بگم؟از تویی که برام خاطره سازی😍

هیچ وقت فکر نمیکردم تو این دنیا با جایی آشنا شم که خاطرات دورهم بودنای دوران مدرسه رو برام تکرار کنه.

فکر نمیکردم در عین تنهایی هایی که این روزا همه ی وجود آدمها رو گرفته،یجایی باشه برای درد دل کردن،برای دوست یابی.

بارها شده بود که تو اوج نگرانی ها و دلشوره ها به اینجا پناه اوردم و با یاری گرفتن از نظرات دیگران و حس تو اجتماع بودن به آرامش رسیدم.

در بهبوهه های بی امنیتی سایتهای متفرقه به سایتی رسیدم که علاوه بر پاسخ به سوالهام،محلی باشه برای یه دل سیر گپ زدن

سالیان ساله که مادرا رو در اغوش خودت گرفتی و کمک کردی تا راحتتر فرزندشونو پرورش بدن

استفاده از تجربه های دیگران مثل اینه که من به تعداد تک تک این تجربه ها توانایی زندگی کردن و تجربه کردن داشتم

میدونم اگه یه روز نباشی خیلی تنها تر از قبل میشم.این سایت و تمامی مدیران و اعضاشو دوس دارم و براشون احترامی خاصی قابلم به اندازه تمام روزایی که از تنهایی به اینجا پناه آوردم😍

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

خوابی دیدم و پریشان ازخواب پریدم و به حضور یوزارسیف رسیدم برای تعبیر خواب.شرو به تعریف کردم و گفتم درخواب دیدم که دوازده تا نی نی اومدن و دورم کردن و داشتم نگاشون میکردم که یهو یکی یکی ترکیدن و وقتی اخرین تاپیک ترکید از توش یه کارت دراومد.حال ازشما میخوام که باتعبیر خواب من رو اروم کنین.یوزارسیف گفت تو بعد از مدتی در سایتی عضو میشی که دوازده سالش میشه و اون دوازده تایی که اومدن سمتت نی نی یارهای اون سایتن.و دوازده تا از تاپیکات رو خواهند ترکوند.وبا ترکیدن اخرین تاپیکت یه هدیه بهت تعلق خواهد گرفت.به این سوی چراغ عین حقیقته.حالا شما جایزه ندین تعبیر یوزارسیفو میبرین زیر سوال😀😀😀😀😀😀

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.

نی نی کوچلوم منو به نی نی سایت معرفی کرد😊

وقتی تازه فهمیدم باردارم اومدم راجع ب بارداری مطلب بخونم همون موقع نی نی سایت دیدم و عضوش شدم و اطلاعاتم خیلی رفت بالا☺

😍ممنون دختر کوچلوم ک بهترین سایت بهم معرفی کردی😍

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

تو بهترین 

محرم حرفای دلمونی

بهترین رازدار و پناه قلبهای نا آروممون هستی 

وقتی همه درها بسته شد

تو مارو تو آغوش خودت گرفتی 

با تو گریه کردیم از غصه هامون گفتیم 

و به درد دل خواهرامون گوش کردیم

یاد گرفتیم و یاد دادیم

با تو خندیدیمو از غصه ها مون دور شدیم

یار قشنگم مهربونم

ممنون که مارو تو جمع قشنگت راه دادیو

این همه دوست و محرم راز بهمون دادی

دوستون  دارررررم😍😍😍😍😍

نی نی سایت یعنی یه روز تعطیل یه گپ دوستانه❤

نی نی سایت یعنی عمق همدردی با با دوستی که نی نی تو دلش به هر دلیلی دیگه نیست 😔

نی نی سایت یعنی لمس حس خوب مادر شدن دوستات❤

نی نی سایت یعنی به اشتراک گذاشتن اولین تکون های کنجد تو دلت با دوستات❤

نی نی سایت یعنی هیجان تعیین جنسیت یه نی نی😊

نی نی سایت یعنی لبخند آشتی یه دوست به همسرش بعد یه قهر طولانی❤

نی نی سایت یعنی دل پاک دوستات وقتی که برای بچه دار شدنت ختم قرآن میذارن❤

نی نی سایت یعنی لمس دست یاری دوستایی که حتی اسمشونم نمیدونی😊😊❤❤

نی نی سایت ازت متشکرم که اومدی تا از تمام دنیا دوستای مهربونی پیدا کنم 

تولدت مبارک❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نی نی سایت حکایت مکتوب زندگیهای یک دهه هست، که مجموع خاطرات پیش از تولد و پس از تولد هزاران کودک ایرانی رو در برگرفته. من بهترین تصویر از لحظات ناب شوق مادر  و پدر شدن دوستانم رو اینجا لمس کردم.

نبض زندگی کودکان سرزمینم را اینجا بیشتر از هر جای دیگری میزند.

نی نی سایتم ، 12 ساله شدنت مبارک.

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
2810