2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

نی نی سایت عزیزم موقعی باهات آشنا شدم که باردار بودم و هیچ کسی جز همسرم پیشم نبود از تو بچه داری و شوهر داری یاد گرفتم

دوست دارم

همیشه برقرار. باشی

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نی نی سایت جونم🎀امیدوارم همیشه پابرجابمونی❤نی نی سایت مهربونم،من ازتو چیزای زیادی یاد گرفتم،چ شبایی ک با پست خاهرام گریه کردم،وبا مشکلاتشون اشک ریختم ودعاشون کردم،وچه شبایی ک ک باشادی رفیقام خندیدم واستیکر شاد گذاشتم براشون 😆ازخدا میخوام اینجا هیچ کس گرفتارغم و ناراحتی نباشه،نی نی سایت از وقتی بات اشن شدم دردونه قلبم شدی،خیلی دوست دارم😌

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

من از وقتی این سایت رو پیدا کردم خیلی اطلاعاتم راجع به همچی از مسائل خانوادگی گرفته تا رابطه و ازدواج رو بالا برد بخصوص در مورد بارداری که خیلی بهم کمک کرد, امیدوارم این یار نوجوان ما بتونه همچنان در مسیر اهدافش با موفقیت پیش بره . مرسی که متولد شدی  نی نی سایت خوشرنگ ... تولدت مبارک

زندگی ما شاید ایده آل نباشه ولی بطور یقین آرزوی خیلی هاست. پس از زندگیت لذت ببر  

نی نی سایت تولدددددت مبارررک ،

تبریک به شما

تبریک به من

تبریک به همه

نی نی سایت هیچ وقت مثل قدیم نمیشی ، یاد و خاطره ی نی نی سایت قدیم و کاربرای قدیمی گرامی باد ، جاشون خالی 

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
نی نی سایت تولدددددت مبارررک ، تبریک به شما تبریک به من تبریک به همه نی نی سایت هیچ وقت ...

ای  گفتی منم دیگه نمیبینمشون زیاد اینجا نمیدونم مثل من با یه اسم دیگه اومدن یا رفتن

نینی سایت 

دوست خوبم

با اینکه اون زمانی که خیلی بهت احتیاج داشتم یعنی سال 94 که اقدام به بارداری کردم هر کاری کردم نتونستم عضوت بشم😩 با ابن حال بازم ازت خیلی استفاده کردم هم برای درد و دل هم برای بزرگ کردن دخمل نازم😘

تولدت مبارک عشقم💟💟💟

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟

توغربت وتنهایی بهترین جاواسه دردودل وتجربه کسب کردنه....مسی که هستی نی نی سایت.....😘

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نی نی سایت قشنگم 

در اوج نا امیدی تو اون حالی که سونو گرافی برمیگشتم ودکتر به من گفته بود که جنین ضربان نداره با تو آشنا شدم تو بودی که به من قوت قلب دادی وآرومم کردی و نذاشتی فکرای بد بکنم ممنون که توی اون شرایط سخت تنهام نذاشتی

خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذار لطفا

نی نی سایت یعنی جایی ک وقتی ناامیدی،وقتی دلت شکسته،وقتی همدمی نداری تا درداتو بهش بگی و درداتو تسکین بدی،وقتی کسی نیست ک هق هق گریه هاتو پیشش ساکت کنی،وقتی دلت انقدی میگیره ک نمیتونی خودتو آروم کنی...اون وقته ک میای تو محیط نی نی سایت،یا خودت تاپیک میزنی یا اینکه میری تو تاپیکای دیگه پیش دوستات و از دردات بهشون میگی،اون وقته که کلی امید روونه دلت میشه،کلی آدم مجازی ک هیچ وقت ندیدیشون و ممکنه هیچ وقت هم نبینیشون از ته ته دلشون برای آرامش و شادی دلت دعات میکنن

آره خیلی وقتا با حال بد به نی نی سایت پناه آوردم و با یه لبخند از سایت خارج شدم

نی نی سایت عزیزم تولدت مبارک

2810