2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

سلام نی نی سایت عزیزم تولدت 

💜💛💚💙❤

💟💞💝💗💖💕

🎂🎂🎂🎂🎂

🎁🎁🎁🎁🎁

🎹🎷🎤🎺🎸🎵🎶🎼🏓

همه ی اینا تقدیم ب تو

نی نی سایت عزیزم زمانی که خواننده خاموش بودم 16 سالم بود و نامزد شدم تمام بی تجربگی هامو ندونم کاری هامو بچگی هامو مث یه مادر یا شایدم خواهر یا یه دوست صمیمی  ازت یاد گرفتم  با تو زن یه زندگی شدم با تو خندیدم با تو گریه کردم جای تمام کسایی که پیشم نیستن توی این شهر غریب تو برام پر کردی با تو تونستم یاد بگیرم ب شوهرم عشق بورزم و سخت پای زندگیم وایسم بهم یاد دادی غرور جوونی و کنار بزارم ودل ب زندگی بدم و عاشقانه کنار همسرم با ابراز عشق و علاقه زندگی کنم بهم یاد دادی چجوری طاقت زخم زبون و کنایه مادر شوهر و داشته باشم و ب اونم درس خوب بودن بدم بهش ثابت کنم که من عروس خوبی هستم تا خودم و همسرم حداقل با ارامش زندگی کنیم نی نی سایت مهربانم من با تو مادر شدم و لبریز از عشق و تمام خامی ها وبی تجربگی ها و نگرانی هام درمورد تب بچه شیر نخوردن وزن گرفتن وخیلی نگرانی هایی که همه مادرا دارن و من اینجا خودمو از نگرانی در میاوردم و ارامش میگرفتم من الان با تو 21 ساله شدم و مادر یه فرشته ی 3 ساله هستم  وخیلی خوشحالم که خیلی چیزا از آشپزی گرفته تا خونه داری شوهر داری و بچه داری.........ووووووو و بی منت باهم تجربه کردیم ومن الان از نظر همسرم یه زن نمونه ویع مادر فوق العاده هستم  و من همه ی اینارو مدیون توام خیلی خیلی دوست دارم تولد قشنگی مبارک😘😘😘😘😍😍😍

من همیشه احساس تنهایی میکردم ولی الان مطمئنم کلی دوستای خوب دارم که اگر برام مشکلی پیش اومد با همفکری کمکم میکنند و تا الان به خیلیا پیشنهاد دادم که بیان اینجا. خیلی خیلی ممنونم ازت که خیلی درس ها از نی نی سایت یاد گرفتم و تو بهترینی برای تسکین دردهام.

اومدنم با پای خودم بود اما رفتنم با خداست      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته از سر کار برگردی، یه استکان چای برای خودت بریزی، بعد نی نی سایتو باز کنی و تاپیک های سرگرم کننده و بعضا خنده دار رو بخونی. کلا خستگی از تن آدم در میره. دم کارکنان و مسئولین گرم.

از وقتی پا به خانواده ی نی نی سایت گذارده ام...

خیالم آسوده است...

آنگاه که بی قراری ها و بی خوابی های شبانه به سراغم می آید...

آنگاه که نامهربانی روزگار آزارم میدهد ، کلافه و سردرگم به خانواده نی نی سایت پناه می برم...

حرف می زنم... درددل می کنم... درد دل می کنند... درددل های ناب از جنس خواهرانه... همدرد می شویم... برای هم شاد می شویم ،برای هم اشک میریزیم، برای هم دست به دعا بر می داریم، پشت و پناه هم می شویم بدون اینکه کنارهم حضور یکدیگر را لمس کرده باشیم ، که حضور به  جسم نیست به همدلی دل های بی آلایش و مهربان است...

سبک می شوم انگاری که جان و امیدی دوباره می گیرم برای قوی بودن ،برای ادامه دادن ، برای از نو ساختن، برای مهربان بودن با عزیزان و اطرافیانم...

با آرزوی سلامتی تمامی عزیزانی که خواهرانه این خانواده را گردهم آورده اند

تقدیم به تمامی دوستان            خانواده نی نی سایت

💓

نی نی سایت من تازه عضوت شدم و حس خاصی هنوز بهت پیدا نکردم.

فقط میتونم بگم از کار و زندگی انداختی منو...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

این چندمین تولد توست؟

و چندمین انبساط مجدد کائنات؟

این چندمین بارخلقت است؟

و چندمین انفجار سکوت؟

چندمین لبخند آفرینش؟

خورشید را چندمین بار است که میبینی؟

و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟

و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟

چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟

چندمین دم!؟

چندمین آن!؟

آه که تو چقدر خوشبختی!

و جهان چه پرغوغاست

که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . . .

نی نی سایت یعنی پیدا کردن دوستای جدید،،،۱۲سال شدنت مبارک😍😗💗💗💗💗💋💋💋💋

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

یه سایت گرم و صمیمی. شاید بهترین حرفای زندگیمونو  تو واقعیت نگفتیم ولی تونستیم اینجا تایپ کنیم و به اشتراک بذاریم. با دوستانی که هیچ وقت ندیدیمشون. 

به سلامتی نی نی سایت که باعث شد خاطرات خوبی رو تجربه کنم. بعضی از خاطرات خوشی که هنوزم وقتی یادشون میوفتم تا چند لحظه حال و هوامو عالی عوض میکنه

👻

من تو شهر غریبم غیر از خدا کسی رو ندارم اینجا ، اما با نی نی سایت بیشتر دلتنگی هامو پر میکنم ،وقت میگذرونم ،دلم که بگیره از این شهر و ادماش رو نی نی سایت حساب میکنم واسه درد و دل کردن ،خلاصه برای من کمک بزرگیِ وجود همچین جایی 

تولدت مبارک نی نی سایت عزیز 💟

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

راز دار همیشگی ......نی نی سایت شاید باورت نشه من همسرم رو از شما هدیه گرفتم ...

من کاربر قدیمی هستم بنا به دلایلی دوباره عضو شدم ..ِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِحالا خاطره من از نی نی سایت سال 91.تو قسمت مذهبی زیاد میچرخیدم  ارزوم بود با همسرم ازدواج کنم اصلا باهاش دوست هم نبودم یکی از اشناهامون بود خدا خدا میکردم بیاد خواستگاریم .اومدم اینجا چله گرفتیم ختم صلوات...وای یادش بخیر اونموقع اینطوری نبود تاپیک هر کس یه کامنت میزاشتم میومد اول خودت باید میرفتی تو بخشهای متفاوت میچرخیدی.انقدر اینجا چله گذاشتم تا نذر صلوات برای مادر حضرت ابولفضل  گرفتم  تا اینگه عید نوروز در کمال ناباوری مادرشوهرم اومد خواستگاریم ...خدایا شکرت ....

یه چیز دیگه نی نی سایت اینو فقط تو میدونی  حتی من به خواهرم هم نگفتم  مرسی که هستی...

سلاااام نی نی سایت

سلام دوستم

سلام همدمم

میدونی؟راستِ که میگن آدم گاهی اوقات یادش میره به عزیزتریناش،خانوادش ابراز علاقه کنه

توام یکی از اعضای خانوادمی که تا بحال بهت نگفتم از حسم،از اینکه چقدر دوستت دارم

راستشو بخوای بوده اوقاتی هم که دلم ازت گرفتههه،از بیان کاربرات یا وقتایی که قطع میشدی تا چند رووووز

ولی خب بین دو خواهر هم ناراحتی به وجود میاد و از بین میره

تو همونی بودی که

وقتی تنها بودم تو بودی

وقتی دلم می گرفت تو بودی

وقتی بغض داشتم تو بودی

وقتی سوالی پیش میومد تو بودی

خیلی چیزها ازت یاد گرفتم،خیلی کمک ها بهم کردی تو زندگی،بابت خیلی چیزا مدیونتم

وقتی زندگی برای دقایقی آرامش رو ازم می گرفت با تو آروم میشدم

اینا حرفای دلم بود به تو خوبم،به تو مهربونم

ممنونم ازت

حالا باید بگممم ۱۲ ساله شدنت مبارک عزیززززمممم

نی نی سایت یعنی یه دنیا همدلی.وقتایی که از همه چیز و همه جا خسته ام با دیدن کسایی که مشکل من رو دارن میفهمم که این مشکل فقط واسه من نیست.و دیدن کسانی که اوج خوشحالیشون رو با من تقسیم میکنن،باعث میشه مشکلات رو برای دقایقی فراموش میکنم.نی نی سایت یعنی احساس خوبی که تو اوج تنهایی بهت دست میده.

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات میفرستین.....امیدوارم همه لحظات زندگیتون پر از شادی باشه 

نی نی سایت 

جایی که هر روز بهش سر می زنم 

نمیگم همه چیزش عالیه،  خوب و بد در کنارهم هستن 

گاهی کمک های بزرگ و گاهی دل شکستن های بزرگ دیدم... دوست های خوبی پیدا کردم و تجربه های خوبی به دست آوردم 

پایدار باشی محله ی باصفا 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یک روز اتفاقی پیدات کردم داشتم وب گردی میکردم  اصلا یادم نیست دنبال چی بودم دستور اشپزی خراب شدن رنگ موهام یا دلدرد دخترم شایدم راه های همسر نمونه بودن یادم نیست دنبال چی بودن  ولی خوب یادمه حسم اون موقع چی بود👈👈👈 چقدر خوبه از همه ایران و حتی تو گوشه کنار دنیا دور هم جمعن میگن میخندن نگران هم میشن 👉👉👉  عضو سایت شدم چیزهای خیلی خیلی زیادی یاد گرفتم قبلش کسی رو واسه دردل دل نداشتم همیشه فک میکردم من مشکلاتم از همه دنیا بیشتره و این منم ک فقط با شوهرم مشکل دارم با خانوادش یا حتی با خانوادم بعد اومدن ب اینجا فهمیدم چقدر مشکلاتم کوچیکه و بقیه هم مثل منن هر کی یه جور مشکل داره وتو بعصی تاپیکا حتی به این مشکلات میخندن تو سایت خندیدم ناراحت شدم تجربه هامو گفتم من الان کلی دوست دارم ک ندیدمشون ولی دوسشون دارم 

ازت ممنونم نی نی سایت ک تنهایی مو پر کردی عضو جدید خانوادم تولدت مبارک😍😍😍

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
2810