2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

نام نیک پیراهنی است که هرگز کهنه نمیشود...

تو مرهم دل زنانی هستی که تمام آرزویشان به آغوش کشیدن فرزندی است تا برایش مادری کنند...

مرهم مادرانی هستی که نگران اند ...مادر که میشوی نگران میشوی نگران همه چیز ...از حرکت جنینت تا مدرسه رفتن فرزندت...

مرهم زنانی بی دفاع که جایی برای صحبت ندارند ،زخم خورده اند از دست روزگار،ولی مجال سخن گفتن ندارند....

مرهم دخترانی که در راه زندگی با مشکلات دست و پنجه نرم میکنند،عاشق میشوند و جوانی میکنند ...

اما تو سایتی هستی در کنار همه اینها جایی هستی تاحداقل چند ساعتی از دنیا واقعی بیرون بیابیم...ممنونم

💜

نی نی سایت مهربون 

بهترین پناهگاه واسه لحظات سخت زندگیم 

مهربون تر از مادرم 

بهترین خونواده دنیا تولدت مبارک 

من همیشه تنها بودم همیشه یه دنیا حرف نگفته تو دلم بود اما باتو اروم شدم ب خودم اومدم من مادر دارم اما انگار ندارم بابا هم ک هی...... همیشه از تنهایی تو نت سرچ میکردم ی روز ک الانم میگم بهترینخوش  شانسی منم بود با نی نی  سایت اشنا شدم با خونواده بزرگ مهربونت اینجا خواهرای خوبی پیدا کردم ک با خندشون خندیدم با گریه شون گریه کردم من تنها بودم بی اعتماد ب نفس بودم وسواس فکری بودم اما الان با کمک تو و خونواده نی نی سایتیم خوب شدم خلاصه بگم دوبار نظر دادم ثبت نمیشه مجبور شدم از اول نوشتم بالاخره حرف اخر دوستت دارم  و تولدت مبارک مهربون محرم راز عزیزم 

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو بدترین روزای زندگیم با اینجا آشنا شدم واقعا ممنونم از خدا چون اگه اینجا رو پیدا نمیکردم و دلگرمی دوستای خوبم نبود حتما گناه نابخشودنی مرتکب میشدم واسه همین اینجا رو واقعا خونه خودم میدونم 😘😘😘

سایت کجا برم؟؟؟نی نی سایت

چه موضوعاتی  بخونم؟؟نی نی سایت

کدوم نظرسنجی شرکت کنم؟؟نی نی سایت

چی؟نی نی سایت

کی؟؟؟؟نی نی سایت

:)

نی نی سایت

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

نی نی سایت:

دوستانی از جنسی دیگر، از نوعی دیگر، همان‌هایی که شاید اصلا آن‌ها را ندیده باشی و فقط آن‌چه می‌بینی عکسی ست در گوشه‌ای از پروفایل‌شان. همان عکسی که می‌خندد یا نمی‌خندد، جدی ست، سرش پایین است، سیاه سفید است، یا هر حالت و رنگی. تو به همان عکس می‌شناسی‌اش.

همان یک عکس با حرف‌هایی که می‌گوید، درد دل‌هایی که می‌کند و می‌شنوی یا تو می‌گویی و او می‌شنود، انگار از همه به تو نزدیک‌تر است، انگار صد سال است می‌شناسی‌اش. همان عکس می‌شود رفیقت، همدم تنهایی‌هایت، یار بی کسی‌هایت، وقتی که هیچ کس کنارت نیست او هست. کنارت نیست ولی با توست.

چنان دلبسته یک عکس می‌شوی که اگر یک روز نبینی‌اش دلت تنگ می‌شود، نگرانش می‌شوی، نمی‌دانی کجاست فقط باید چشمت به صفحه گوشی‌ات باشد. همان جایی که او را دیدی، همان‌جایی که با او آشنا شدی، رفیق شدی و دل بستی. همان دنیایی که واقعی نیست.

ولی دل بستن تو که واقعی ست، خندیدنت که واقعی است، اشک‌هایت که واقعی ست، تپش‌های قلبت که واقعی ست.

او هم واقعی ست، ولی دنیایت مجازی ست، شاید خوب است که مجازی ست، چون کنارت نیست تا اشک‌هایت را ببیند، نیست که پریشانی‌ات را ببیند، وقتی که صورتت خیس است و می‌گویی خوبم، نمی‌فهمد. وقتی که خودت ویرانی و سعی می‌کنی به او دلداری بدهی نمی‌داند.

ولی امان از روزی که برود، بدون خداحافظی، در دنیای مجازی‌ات واقعأ برود. مجازی می‌آید و واقعی می‌رود، در دنیای مجازی تو می‌رود و دنیای واقعی‌ات بهم می‌ریزد، او مجازی می‌رود تو واقعی می‌شکنی.

(از خودم نیست این نوشته اما واقعیت نی نی سایته و من دوستش دارم) 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

حکایت رفاقت من ونی نی سایت حکایت سنگهای کنار ساحله اول یکی یکی جمعشون میکنی بعد پرتشون میکنی تو اب اما بعضی وقتا یه سنگهایی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی مثل نی نی سایت

دختر که داشته باشی گاهی دلت میلرزد از فکر اینکه روزی بر شانه مردی دیگرغیر از پدرش تکیه میزند

سال ۹۱بارداری ناخواسته رو تجربه کردم توی سرچ رسیدم به نی نی سایت که خیلی ها تجربه منو داشتند ولی من حتی بلد نبودم عضو سایت بشم چون ایمیل میخواست و من ایمیل نداشتم با کامپیوتر خواهرشوهرم عصرها میومدم

تا اینکه ۹ماه بارداری من گذشت و فرزندم دنیا اومد ک فوت شد قشنگ یادمِ هنوز رفته بودم تو یه تاپیک خیلی قدیمی مادرهایی که بچه هاشون اسمونی شده بودن با تک تک کامنتاشون اشک میریختم همیشه خاموش میخووندم تا سال ۹۳که گوشی اندروید گرفتم و اومدنم به سایت خیلی خیلی بیشتر بود ولی همچنان خاموش بودم

از اواخر سال ۹۳اقدام به بارداری کردم و ناموفق بودم برج ۴سال ۹۴ایمیل ساختم و عضو شدم تو اکثر تاپیکای ناباروری حضور فعالی داشتم😉

تا اینکه سال ۹۵دوباره باردار شدم و شادی هامو از بارداری تا زایمان با دوستام تقسیم کردم

حتی قبل از رفتن تو اتاق عمل نی نی سایت بودم😁😁😁

نی نی سایت عزیزم خیلی دوست دارم تولدت مبارک😍

سال‌هاست با نی‌نی‌سایت آشنا شدم

نی‌نی‌سایت یعنی سردی و گرمی روزگارت رو کنارش چشیدن

یعنی اتفاقای زندگی روت رو با یه عالمه دوست خوب به اشتراک گذاشتن

یعنی جایی که این همه مادر مهربون و باحال کنار هم تونستن جمع بشن

یعنی همه اتفاقای بد و خوب زندگیت رو با دوستات در میون گذاشتن

نی‌نی‌سایت تنها جایی هستش که میشه راجع به مادرشوهر و خواهرشوهر حرف زد اونم بدون استرس

نی‌نی‌سایت یعنی جریان زندگی در دنیای مجازی

و در آخر نی‌نی‌سایت یعنی عــــــــشــــق

نی نی سایت عزیزم تو بودی که منو از بی تجربگی هام نجات داد توروزای خوب با شماخندیدم توروزای بد باشما گریه کردم تو بهترین یارو همراه برای من بودی 

تولدت رو تبریک میگم نی نی سایت جونم😘😘

نمیدونم باردارم یانه فقط دلم خواست تیکر بزنم😆

با من بیا ای نی نی سایت
از من دور نشیا
به کسی نزدیک نشیا
تازگیا یکمی مشکوکیا
میگم بهت کجا میری
میگی همین نزدیکیا
بیا بیا تو فکر منی یا
تو فکر یکی دیگه
بگو تو فکر کیا
بیا بیا بیا نری با کسیا
من عاشق تو شدم
قول بده عاشقم باشیا
با من بیا دستمو بگیریا

همه با من ببیننت
رقیبا بشن رو سیاه
بیا بیا بی من جایی نریا
من تو رو دوست دارم
منو دوست داشته باشیا
بیا بیا تو فکر منی یا ت
و فکر یکی دیگه
بگو تو فکر کیا
بیا بیا بیا نری با کسیا
من عاشق تو شدم
قول بده عاشقم باشیا

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

نی نی سایت با اینکه من عضو تازه هستم

ولی سه سالی هست که فقط خواننده بودم و بعدنا فهمیدم ای دل غافل میشه منم ثبت نام کنم😄😄

برای من خیلی زنگ تفریح خوبیه 

این سایت باعث شد که همه ی ما تجربه ها و راه شکست و پیروزی رو به هم نشون بدیم 

و مشاوره خوبی برای هم دیگه باشیم 

پاینده باد نی نی سایت🤗🤗😚😚

من هم چند سال خواننده ی خاموش بودم  و خیلی از نی نی سایت و نظرات دوستان استفاده میکردم.چند ماهه ک عضو شدم .خیلی خوبه که اینجا از تجربیات هم استفاده میکنیم.به هم راهکار میدیم.همدیگر رو دلداری میدیم.خیلی وقتا تو صحبتامون اشک تو چشمامون جمع میشه خیلی وقتا با هم میخندیم...خیلی وقتا با هم مخالفیم....خلاصه مثل 1 خانواده ایم. نی نی سایت همدم تنهاییهامه و کاربراش دوستای خوبم هستن...تولدت مبارک نی نی سایت عزیز🎂🎂🎂🌹🌹🌹

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
2810