2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

نی نی سایت رو فقط کسی درک میکنه با تمام وجود که تنها و غریب باشه وقتی هزار کیلومتر با خانواده و دوستات فاصله داری وقتی کسی نیست باهاش درد دل کنی کسی نیست باهات دردل کنه با غماش گریه کنی با شوخیاش بخندی اونوقت میفهمی اینجا چقدر با ارزشه بیشتر از شش ساله اینجام شب و روز خندیدم گریه کردم دعا کردم دردل کردم با کمکت همه مراحل بارداری رو گذروندم دخترم رو بزرگ کردم .بودنت یعنی یه دنیا تجربه اندازه همه کاربرای مهربونت . تولدت مبارک دوست خوبم . دوستت دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم تلخی

هم شیرین

ولی بدون تونمیشه عشقم😍

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

نی نی سایت تولدت مبارک بهترینم  سلامتی الان بچم رو از تو اطلاعات مفیدت دارم

توبدترین لحظه‌هااومدم و اینجا سبک شدم. بهترین دوستام رو از وجود تو دارم که هرکدوم یه گوشه ایران هستن

وقتی میام اینجا حس پر شدن حس لبریزی ازخودم رو دارم اینجا پر از من

خلاصه تو بهترینی تولدت مبارک

تولدت مبارک من از سال هشتاد و هشت باهات هستم یه کاربریم رو بخاطر اینکه رمز عبورمو فراموش کرده بودم و ایمیلم مشکل داشت از دست دادم تو این چند سال تنها سایتی بودی که نتونستم ازت دل بکنم از مدیران سایت و نی نی یارهایی که خودشون میدونن خیلی از بحثا و تاپیکا حقه ولی مجبورن بخاطر خفقان و فشاری که از همه طرف وجود داره اجازه ی صحبت ندن هم گله ای نیست چون مجبورن میفهمم مجبور 😁امیدوارم بعضی از ضعفهایی که الان وجود داره هر چه سریعتر رفع بشه و سایت از همه نظر عالی بشه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

شک ندارم که روزی همه خواهند فهمید که مخدری به مخدرهای دنیا اضافه شده که ترکش به راحتی دیگر مخدرها نیست....اونهایی که معتادش شدند خوب میفهمند چی میگم....

چه روزها به خاطر جذابیت یک تاپیک بی غذا موندیم....

چه وقتها که پشت صفحه ی سرد و مصنوعیه مانیتور دلمون برای دوستی مجازی تپید و از رفتنش غصه دار شدیم(می می ناز یادتون هست)

چه روزها که ساعتها وقت گذاشتیم و دوستی مجازی رو راهنمایی کردیم..حرص خوردیم و عصبی شدیم و دل سوزوندیم..و در آخر فهمیدیم همه ی داستان توهمی فردی بیمار بوده...

چه ساعتها که با هم در تاپیک سوتیها خندیدیم ...

چه وقتها که با خوندن مشکلات دیگران فهمیدیم که مشکلات بزرگی نداریم و خدا رو شکر کردیم...

چه وقتها که با خوندن تاپیکهای خیانت نه تنها به همسر که به هر مردی در روی زمین شک کردیم...

این دومین کاربری هم هست..سال 87 با تینی سایت آشنا شدم و از اون سال هر روز میگم دیگه نمیام به این سایت و هر بار در مرور گر گوگل اولین سرچم:نی نی سایت

💥💕تفلد تفلد تفلدت مبارک 💕💥

💖مبارک مبارک  تفلدت  مبااااااارک 😍😚😍😙

بیا شمعارو فوت کن ... تا صد سال زنده باشی🙏

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

💥💥❤💕💥💥👏👏👏👏😍😍😍❤💥💥

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

نینی سایت تو سایتی هستی که شوهرم ازت بدش میاد ولی من خیلی دوست دارم😁شوهرمم واسه این بدش میاد که بیشتر از این که واسه اون وقت بزارم واسه تو وقت میزارم.خلاصه که خونه خراب کن عاشقتم😁😁😁

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم

نی نی سایت....یعنی غذا نپختن...ظرف نشستن..درس نخوندن و..و.....والا به خدا...حالا یکی نیست بگه مجبوری آخه ؟!

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

سلام

حتي نيازي نيست خاطره اي وجود داشته باشه تا لبخند بياره رو لبمون

همينكه روي اسم سايت ، كلمه ني ني وجود داره بنظرم ب هركسي ، حتي كسي كه عضو نيست و فقط اسمشو ميشنوه حس خوبي ميده🌸

تولدت مبارك🎈

2810