2777
2789
عنوان

کجاها می تونیم صدقه بدیم

117 بازدید | 21 پست

برای صدقه روزانه کجاها صدقه میدید؟ 

برای فردی که فعلا مبالغ زیاد نمی تونه ولی روزانه بخواد هر مقداری تونست صدقه بده. 

کجا مطمئنه؟ شماها کجا صدقه میدید؟ یه جای درست باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما هرروز جمع میکنیم بعد ی خانومی هست دوست مادر بزرگم خیلی آدم نیازمند میشناسه چه پول چه لباس چه لوازم خونه چه خوراک میدیم بهشون ایشون میدن به نیازمندان اصلا باورت نمیشه بگم چه شرایط های عجیب و سختی دارن بنده های خدا 

سایت داره?

من با هفت هشتاد یا اپ و اینا صدقه ام میندازم تو بخش نیکوکاری بهشت امام رضا رو میارم واریز میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من چنتا گروه میشناسم که تو مناطق کم برخوردار مثل سیستان و کرمان ... فعالیت میکنن برنامه ی سمت خدا هم قبلاً لینک پرداخت داده بود این خانه بیماران پروانه ای بیماران خاص محک هر دفعه به هر کدومشون به مبلغ کوچیکی به حسابشون واریز میکنم  

من فقط برای پرنده ها و گربه ها غڌا میدم

غذا به گربه ها دادن بسیار غلطه. غیر از اینکه این پولو بهتره خرج انسانهای نیازمند بکنی شما به محیط زیست هم آسیب میزنی. تعداد گربه ها اینجوری زیاد میشه و تنبل میشن . برای همینه که تهرانو موش برداشته.