2777
2789
زعفرون شنیدم برای اومدن درد زایمان خطر داره،،رو بچه تاثیر داره،،اینو از دکتر شنیدم ک میگفت نباید بخو ...

قوربانت عزیزم.میگه بزار خوت دردت بگیره رحمت بازتر شه .زایمانت راحتره.بچه وضع نوار قلب و سونوش خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوربانت عزیزم.میگه بزار خوت دردت بگیره رحمت بازتر شه .زایمانت راحتره.بچه وضع نوار قلب و سونوش خوبه

برو اسرار کن خدای نکرده اتفاق بدی نیفته 

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

مواظب پیچیدن بندناف دور گردن بچه و خوردن مدفوعش باش ... این دکترا چرت میگن خدایی نکرده چیزی شه هیچکس مسووولیت قبول نمیکنه ... زعفرون هم توی این هفته نخور خطرناکه رو مغز بچه اثر میذاره زعفرونووو و پیاده روی رو از هفته 38 یا 39 شروع میکنن نه الان

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

به من توی هفته 43 گفتن برو وقتش نشده خالمم بیمارستانو گذاشت رو سرش گفت باید سزارینش کنین خدا خیرش بده چون بچم ضربان قلبش اومده بود پایین و کبود بود دنیا اومد 

برو اسرار کن خدای نکرده اتفاق بدی نیفته 

والا خیلی بشون گفتم .اینجا بیمارستان دولتی داره فقط.خیلیم بی امکاناته.اون روز رفتم زایشگا معاینه کردن.بخدا عین کشتارگا بود.اومدم بیرون تا نیم ساعت فقط میلرزیدم

احساس میکنم از ترسمه رحمم باز نمیشه.

سز نمیکنند اصلا

والا خیلی بشون گفتم .اینجا بیمارستان دولتی داره فقط.خیلیم بی امکاناته.اون روز رفتم زایشگا معاینه کرد ...

برو داد بیداد کن اینا حالیشون نیس چیزی بشه زیر بار هم نمیرن هیجوره 

مواظب پیچیدن بندناف دور گردن بچه و خوردن مدفوعش باش ... این دکترا چرت میگن خدایی نکرده چیزی شه هیچکس ...

بیشتر رازیانه دم میکنم

زعفرونو میترسم.بیمارستانم گفتن روغن گرچک نخورم.مرتب حمام وپیاده رویم میرم خواهر.ولی تو بارداریم فعالیتم خیلی کم بود .همش خواب بودم.

والا خیلی بشون گفتم .اینجا بیمارستان دولتی داره فقط.خیلیم بی امکاناته.اون روز رفتم زایشگا معاینه کرد ...

بگو میرم ازتون شکایت میکنم دادو بیداد کن بچت چیزیش بشه هیچ کس جوابگو نیست

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

ببین تا هفته 40 و 41 رحم مسوولیت نگهداری جنین رو داره ... ازون به بعد عملکردش ضعیف میشه بند ناف عملکردش ضعیف میشه ... جای بچه تنگ میشه واسه همینه همه چی باهم قاطی میشه و احتمال مدفوع خوردن بچه و خفگی بالا میره ... اجازه ندارن عملت نکنن 

برو داد بیداد کن اینا حالیشون نیس چیزی بشه زیر بار هم نمیرن هیجوره 

بخدا خواهر شوهر ومامانمم کلی گفتن بستریش کنید با رضایت خودمون.گقتن دلیلی برا بستری نمیبینم تا آخر هفته منتظر بمونه .علائم نداشت بستریش میکنیم

بیشتر رازیانه دم میکنم زعفرونو میترسم.بیمارستانم گفتن روغن گرچک نخورم.مرتب حمام وپیاده رویم میرم خو ...

اصن ربطی به فعالیتت نداره من از هفته 37 شروع کردم پیاده روی و ماساژ رحم ولی هفته 43 زایمان کردم .. برو داد بیداد کن چون بچه الان تکونم نمیخوره یا خیلی کم میخوره جاش تنگه نمیتونی بفهمی سالمه یا نه