2777
2789

همونم که ارزوی پسر دار شدن داشتم و دارم من 11هفته م بود که جاریمم باردارشد ولی الان برام تعریف کرد گفته برادرشوهرم من بچه نمی خوام سه تا قرص اورده بازم سقط کرده کاش حکمت خدارو میدونستم چرا وقتی نمیخوای بهت میده کاش🥲🥲

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادرشوهرم بچه نمیخواداین هیباردار میشه دوبار بچه سقط کرد

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

به ارزوی شما ربط داشت؟

خوب برادر شوهرت درست نکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
خب چه ربطی به پسر دار شدن تو داشت این وسط

ربطش اینه برادر شوهرم بچه نمیخواد دوبار سقط کرده با این این جاریم از حرص من باردار میشه الان فهمیدم

برادرشوهرت واقعا که باید منتظر قهر خدا باشه😔سقط حرام و قتل محسوب میشه اگر بچه نمیخواد سفت و سخت جلوگیری کنه.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اصلا بچه ندارن؟؟؟خب چراجلوگیری نمیکنن؟؟اینجوری جاریت داغون میشه که

یه پسر دارن جاریم دلش بچه میخواد شوهرش نه