2777
2789
عنوان

خودم تموم کردم اما پشیمونم 💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 55 پست
دردی که میکشی مثل این هست عزیزترین فزد زندگیت از دست دادیخدا صبرت بده تحمل کن برات دعا میکنم این بحر ...

ممنون عزیز دلم..سخترش برای من اینکه اون همه نوع استفاده مالی و ...رو ازم کرد و خیلی راحت منو گذاشت کنار کاش یکم بخاطر درد می‌کشید اینجوری من انقد الان حالم بد نبود ..یعنی منو و این سه سال زندگیم هه چرت بودیم براش که به این راحتی گذاشت مون کنار 

زن و مرد بر عکس هم هستن یعنی مخالف/ شما خیال کردی مثل هم فکر میکنین/ از کجا معلوم برای وقت گذرونی ان ...

نمیدونم برای چی انتخابم کرد .ولی من براش همه جوره اوکی بودم..من هم قیافه ام اینجوری که اطرافیانم میگن خوبه هم از نظر مالی حمایتش میکردم هم از همه نظر ..نمیدونم چرا انقد راحت گذاشتم کنار

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=371111798]ممنون عزیز دلم..سخترش برای من اینکه اون همه نوع استفاده مالی و ...رو ازم کرد و خیلی ...

حضرت یوسف افتاد تو چاه برادرها چکارش کردن بعد به 

کجا رسید

یک شبه که طرف تاوان کارش نمیده صبر خدا زیاده

منم خوب نیستم اشتهام کور شده کاشکی پیش هم بودیم خدا برای هیچ دختری نخواد

جسارت نباشه حتما ترک تبریز بوده همین طوری پدرسوخته هستن

نمیدونم برای چی انتخابم کرد .ولی من براش همه جوره اوکی بودم..من هم قیافه ام اینجوری که اطرافیانم میگ ...

مطمئنم عاشقت نبوده  وگرنه نمیرفت.. من به یقین اینو میگم.. فعلا وارد رابطه بعدی  نشو  تا زمانی که  کاملا آروم بشی  که  اینم احتیاج به زمان داره بانو.. اگه میخواهی شماره مشاوره  رایگان دولتی بهت بدم ؟  سرت رو به چیزی گرم  کن  تا زمان بگذره  کمی آروم بشی.. از خانواده کسی رو پیدا کن که به حرفات گوش بده  و قضاوتت نکنه تا تخلیه بشی.

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

همه ی داستان عاشقیت رو خوندم. اون پسره از همه جا رانده و طرد شده... تو واقعی عاشقشی ولی اون از سرگرمی و هوس. خاهش میکنم ولش کن اصلا پیگیرش نباش. اگر ادم بود و میخاستت بخدا نمی‌رفت ابروتو همه جا نمیبرد ک با دختر فلانی رابطه دارم و.... حیف ابروی خودت و خانوادت ک خدشه دار کردی. صد حیف وقتت ک پاش هدر دادی . هزار حیف ک ذهن و فکرت درگیر این ادم سمی شده.تو از بس غرق این عشق شدی عیب هاش رو نمیبینی ،من از بیرون دارم بهت میگم تورخدا پیگیرش نشو به اندازه کافی چه از لحاظ مالی چ روانی چ جنسی تورو تیغ زده دیگه کافیه عمرتو پاش هدر نده نده نده. اشتباه محضه طرف لاشی و از همه جا رونده هس هزار جور رابطه و دختر رو تجربه کرده ،حیف دل پاک و عشق پاکت ک پای این مردک هدر دادی 

همه ی داستان عاشقیت رو خوندم. اون پسره از همه جا رانده و طرد شده... تو واقعی عاشقشی ولی اون از سرگرم ...

ممنون خواهری برام دعا کن لطفا 💙دعا کن ی روزی برسه که کوچکترین حسی بهس نداشته باشم امیدوارم خدا گره از کار شمام باز کنه ..میگن خدا دعایی که در نق همدیگه میکنن رو زودتر اجابت میکنه لطفا برام دعا کنید خیلی محتاجم ..هیچی از خدا نمیخام ها فقط میخام دیگه درگیرش نباشم 

ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی ک نوشتی 

مطمئنم عاشقت نبوده وگرنه نمیرفت.. من به یقین اینو میگم.. فعلا وارد رابطه بعدی نشو تا زمانی که کا ...

ابنجا روستاست برادر جا برای حرفای عاشقونه نیست تنها جایی که میتونم از عشقم حرف بزنم همین نی نی سایت ..ممنون از دلداریتون ..برام دعا کنید امیدوارم هیچ دختری گیر کسی مثل پارتنر من نیوفته ..

چه عشق پر دردسری داشتی چه خوب ک تمومش کردی خاهش میکنم دیگه برنگرد بهش

از من خیلی بعیده ولی این دفعه هزار تا ختم برداشتم توسل کردم به حصرت ام البنین و حضرت زهرا مگه مهر شو از دلم ببرن بیرون واقعا دیگه نمیکشم ..مطمئنم تا الانم که هشت روزه ازش بی‌خبرم و طاقت اوردم به برکت همین ختم هاس

حضرت یوسف افتاد تو چاه برادرها چکارش کردن بعد به کجا رسیدیک شبه که طرف تاوان کارش نمیده صبر خدا زیاد ...

ضرب المثل؟ترک تبریز رو میگم 😅😅

اره واقعا منم احتیاج داشتم به بودن کسی کنار خودم ممنون از وقتی که برام گذاشتی قربونت برم

خوشبحالتون که از هوای پاکیزه روستا استفاده میکنید  بخدا دلم لک زده برای هوای تمیز  و آرامش روستا . هر چند بعضیاشون افکار محدودی دارن  ولی عوضش قلب ساده ای دارن.. شما هم لطفا خودتونو سرزنش نکنید. بهترین راه رد شدن از این بحران عبرت گرفتن و تجربه گرفتنه چون باعث میشه سریعتر هضمش کنید. دعا میکنم بحق محمد و آل محمد سفید بخت بشین.

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

خوشبحالتون که از هوای پاکیزه روستا استفاده میکنید بخدا دلم لک زده برای هوای تمیز و آرامش روستا . ه ...

ممنون ازتون 🤗

روستا همه چیش خوبه جز فرهنگش. 

ایشالا شما هم حال دلتون خوب بمونه همیش

بله من هر از گاهی روستایی رو برای اعتکاف انتخاب میکنم و از سکوت و آرامشش تازه میشم  ولی مدتیه  مادر گرامی پرستار نداره و خونه نشین شدم کنارش الانم داره یکسره ناله میکنه دلم ریش ریش میشه. بهشت زیر پای مادره نمیتونم تنهاش بذارم. خنده داره حالش بده منو دعوا میکنه. منم چاره ای ندارم جز اینکه قربون صدقش برم. هر کی یه جور گرفتاره.  از دعاتون  ممنون انشالله شما هم بهترینها قسمتون بشه.

بله من هر از گاهی روستایی رو برای اعتکاف انتخاب میکنم و از سکوت و آرامشش تازه میشم ولی مدتیه مادر ...

چ جالب پسری رو ندیده بودم که درگیر مادرش باشه..خوشا به سعادتنون