2777
2789

حالم خیلی بده دستام اگزما دارن عفونی شده بود رفتم متخصص دارو داد الان عفونتش بهتره ولی بازم هست و زخم شدن بدجور میسوزن بچه کوچیک دارم کل زندگیم بهم ریخته دستام اذیتن نمیتونم کاری کنم و فک میکنم دیگه خوب نمیشم😭تاالان گریه کردم توروخدا تو این ماه عزیز بخاطر بچم برام دعا کنین خوب شه معجزه بشه دیگه کم آوردم😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگزما منم دارم برو دکتر خوب حتمااا مثل اب خوردن خوب میشه

بخدا رفتم بهترین دکتر شهرمون من از قبل داشتم ولی همیشه زود خوب میشد الان عفونی شده نمیدونم چرا خوب نمیشه🥺

بخدا رفتم بهترین دکتر شهرمون من از قبل داشتم ولی همیشه زود خوب میشد الان عفونی شده نمیدونم چرا خوب ن ...

من قبلا یه دکتر رفتم کرم دست ساز داد تو دو روز رفت ، این کرمای داروخانه ای خوب نمیکنن اگزمامو 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من قبلا یه دکتر رفتم کرم دست ساز داد تو دو روز رفت ، این کرمای داروخانه ای خوب نمیکنن اگزمامو

آره منم یه محلول و یه کرم دست ساز داد برای عفونتش ولی برای اگزما چیزی نداد گفت باید عفونتش خوب شه