2777
2789

هردوش پایینه  خوبی های زندگیم رو نمیبینم  حس میکنم هیچ توانایی ندارم با مشاور صحبت کردم همه میگن عزت نفست پایینه که نظر دیگران روت اثر میذاره چکار کنم 

این کاربری دست دو نفر است

اگه حس می‌کنی تو زندگی کاری نکردی وواقعا هم نکرده باشی حست طبیعیه چون کاری نکردی داشتع باشی 

ولی اگه نه کردی پس ببین مشکل کجاست ایا ادمای منفی یا سمی داری بکوبنت؟یا ارزش کاراتو پایین بیارن؟

اول ریشه یابی کن 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه حس می‌کنی تو زندگی کاری نکردی وواقعا هم نکرده باشی حست طبیعیه چون کاری نکردی داشتع باشی ولی اگه ...

مشکلم از اطرافیانه مخصوصاً مامانم  کسیه که از هییییچییییی راضی نیست  با وجود اینکه متاهلم اما تو وجودم رخنه کرده حس میکنم به هیچ دردی نمیخورم دیگه قدرت خرید  قدرت مدیریت کردن زندگیم از دستم در رفته 

این کاربری دست دو نفر است
مشکلم از اطرافیانه مخصوصاً مامانم کسیه که از هییییچییییی راضی نیست با وجود اینکه متاهلم اما تو وجو ...

خب تو کم کم ذهن و باورتو عوض کن سعی کن تاثییر نگیری ازش همش به خودت بگو توخوبی دختر بنویسش باورش میکنی کم کم 

چون مادره نمیشع حذفش کرد ولی میشع ازش تاثیر نگرفت

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیشتر ببینید