2777
2789
عنوان

سعی دارم رمان بنویسم

87 بازدید | 14 پست

سلام

سعی دارم رمان بنویسم

عکس شخصیت ها گذاشته بشه بهتره به نظرتون یا نه فقط متن باشه؟

مثلا هر پارت که شخصیت های جدید میاد یک عکس سه در چهار مثلا بذارم بگم مثلا هانیه اینه

و عکس بعدی پایینش باشه نگین هم اینه

یا نه همش متن باشه؟

شما خودتون چی رو ترجیح میدین؟

رمان با عکس شخصیت ها یا خودتون شخصیت رو تصور کنین؟

تهوعی باید، تا تحولی شاید...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور؟!

پس نمیشه ببین کتاب نوشتن ب این سادگی نیست ن از این رمان‌های آبکی

مثلا ده سال باید کتاب بخونی رشته ادبیات بخونی تا بتونی کتاب خوب بنویسی

من خودم علاقه دارم چهار ساله دارم کتاب میخونم بعدش میخام دانشگاه ادبیات بخونم بعد سن 30 کتاب بنویسم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷

پس نمیشه ببین کتاب نوشتن ب این سادگی نیست ن از این رمان‌های آبکیمثلا ده سال باید کتاب بخونی رشته ادب ...

از اون لحاظ که مشکلی نیست

من فقط مشکلم عکسه

که بذارم بهتره یا ندارم

چون شخصیت خاش رو خودم شکل سازی کردم که بهتر بتونم رمان رو بنویسم

الآنم یجورایی حیفم میاد رو عکس ها زحمت کشیدم و نذارمشون😅😅

شما خودت ترجیح میدی رمانی که می‌خونی شخصیتش رو خودت تصور کنی یا باشه بهتره؟

من با عکس حال نمی کنمتصورات آدم میریزه بهمولی اگه می خوای تو سوشال مدیا آپ کنیآهنگ ایده خوبیهمثلا یه ...

شما منظورتون عکس آخزش باشه هست یا اولش؟ چون اگه بذارم اگه بذارم اولش میذارم

از اون لحاظ که مشکلی نیستمن فقط مشکلم عکسهکه بذارم بهتره یا ندارمچون شخصیت خاش رو خودم شکل سازی کردم ...

متوجه باشه نمیشم باشه یعنی چی 

یعنی براساس واقعیت؟ 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷

متوجه باشه نمیشم باشه یعنی چی یعنی براساس واقعیت؟

عزیزم یعنی من دارم یک رمان می‌نویسم، خب،

بعد برای اینکه بتونم بهتر داستان رو ادامه بدم براشون شخصیت سازی کردم یعنی چی؟ یعنی شکل براشون درست کردم، و حالا که اینقدر زحمت کشیدم برای عکس شخصیت ها، حیفم میاد ندارم، حالا می‌مونه یک چیز، اونم اینکه شما خودت رمان رو دوست داری فقط متن داشته باشه و شخصیتش رو خودت تصور کنی یا اینکه عکس شخصیت داشته باشه اول هر پارت؟

عزیزم یعنی من دارم یک رمان می‌نویسم، خب،بعد برای اینکه بتونم بهتر داستان رو ادامه بدم براشون شخصیت س ...

من خودم توجهی ب عکس ندارم تو رمان محتوا مهمه