2777
2789
عنوان

لعنت ب رژیم ب چاقی مخم درد گرفته

325 بازدید | 41 پست

کالری شماری میکنم شبا خیلی بهم  فشار میاد بچه شیر میدم دوساعته داره مکم میزنه ولم‌نمیکنه دارم میمیرم 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم همینطور کالری شمار و بچه شیر میدم همش گیر ۵ کیلوام الان پاشدم رفتم یه نو لواش کامل با یه لیوان شیر و مغز گردو عسل خوردم عوضش تا فردا ساعت ۵ عصر فست میمونم ۱۶ ساعته جبران بشه هر چند من هر روز فستم ولی آخر شبا خیلی بهم فشار میاد بچم کمکی هم میخوره

منم همینطور کالری شمار و بچه شیر میدم همش گیر ۵ کیلوام الان پاشدم رفتم یه نو لواش کامل با یه لیوان ش ...

خب فستی شیر کم نمیاری

تو طول روز خوراکی میخورن اما شبا فقط مارو میخورن

من ۱۰۰ بودم الان شدم ۸۰ دیگ پایین نمیاد 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
چجوری جلوی شکمتو میگیری من خیلی شکمو هستم بیرون که میریم دلم هی خوردنی میخواد اصلا نمیتونم جلوی خودم ...

سخته ولی همینجا خودمون و ول کنیم ۵ کیلو اضافه تبدیل به ۳۰ کیلو میشه اون موقع واقعا تو دردسر میفتیم 

چجوری جلوی شکمتو میگیری من خیلی شکمو هستم بیرون که میریم دلم هی خوردنی میخواد اصلا نمیتونم جلوی خودم ...

منم دلم میخواد اما نمیخورم‌دیگ‌ اون ب کنار شیر میدم‌ب مغزم‌فشار میاد

چند کیلویی قدت چنده؟ من ۱۶۶ ۷۵ بودم فردا صبح قرار وزن کنم ببینم چند شدم

۱۷۳

۸۰

خداکنه کم شده باشی

سخته ولی همینجا خودمون و ول کنیم ۵ کیلو اضافه تبدیل به ۳۰ کیلو میشه اون موقع واقعا تو دردسر میفتیم

اره اما حسرت اینایی ک هر چی میخورن چاق نمیشنو میخورم 

اره اما حسرت اینایی ک هر چی میخورن چاق نمیشنو میخورم

اونا واقعا ژن برترن

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.