2777
2789

سلام

من شماره ام ثبت شده ولی خب نمیذاره با شماره وارد شم

شما این قانون رو گذاشتید

فکر کاربرای قدیمیتون رو نکردید؟؟؟؟؟😐

ما همه با ایمیل ثبت نام کردیم بعدا شماره زدیم

هر چی میزنم

مینویسه نام کاربری یا رمز عبور اشتباهه !!!!

خب چرا؟؟؟؟

خب ما چیکار کنیم فردا هم ک دیگ نمیشه با ایمیل وارد شد

@niniyar    

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سلام

🟢🟢🟢 اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

🔵🔵🔵 پست niniyar:

"سلام با شماره ای که برای تایید کاربری وارد کردید و همین رمز از از تاریخ ۱۵ اسفند میتونید وارد بشید"

تاپیک های همدل رو هم بخونین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی کسانی که فقط با شماره وارد شدن باید برن ثبت ایمیل کنن؟!

ای با جنون باطن خود در درون خویش.یک عمر پرسه در پس لیلا زده رفیق .در پی عشق نگردی که عشق نیز انگار منقرض شده با نسل ما رفیق .

🟣 تاپیک همدل:

سلام به همراهان عزیز نی نی سایت! 🌸

ما همیشه قدردان حضور گرم شما در نی نی سایت هستیم. 💖
یک اطلاعیه مهم  شما همراهان همیشگی داریم:

برای سهولت و امنیت بیشتر در ورود به سایت، لطفاً تا 15 اسفند ماه اطلاعات شماره تلفن خود را در حساب کاربری‌تان تکمیل کنید. از  تاریخ 15 اسفند ماه به بعد، تنها عزیزانی که ثبت‌نامشان را با شماره تلفن به‌روزرسانی کرده باشند، می‌توانند وارد سایت شوند.

نگران نباشید! تمامی اطلاعات شما با دقت و احترام، کاملاً محرمانه نزد ما محفوظ خواهد بود. 🤝

................راهنما .................

مسیرثبت ویا تغییر شماره :

در پروفایل کاربری    >   اطلاعات کاربری     >   بخش شماره تلفن همراه

اگه اصلا شماره وارد نکردین
شماره تلفن همراه خودتون رو وارد کنید و با دریافت و وارد کردن کد تایید، اکانتتون رو فعال کنید

اگر قبلا وارد کردید و شماره در دسترس خود شماست
که مشکلی نیست دیگه لازم نیست شما اقدامی انجام بدید

اگه قبلا وارد کردید و شماره در دسترس شما نیست
شماره ای که بهش دستریس دارید رو با زدن ویرایش تلفن همراه وارد کنید
با دریافت پیام تایید و وارد کردن کد ، اون شماره رو تایید کنید
حالا شماره جدید رو به عنوان شماره اصلی خودتون قرار بدین

اگر سوالی داشتید یا نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، تیم پشتیبانی ما آماده کمک به شماست. 🌟

با آرزوی روزهایی پُر از شادی برای شما
 نی نی سایت

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

🟢 تاپیک همدل:

توجه ! توجه !  

سلام به کاربران عزیز نی نی سایت  

کاربرانی که قبلاً با ایمیل ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند همچنان با همان ایمیل وارد حساب کاربری خود شوند. تنها کافی است شماره همراه خود را در سایت

ثبت کنند. به این ترتیب، حساب کاربری شما فعال باقی می‌ماند و نیازی به تغییر ایمیل نیست.

یعنی فقط کافیه شماره ها ثبت بشن و رویه ورود شما تغییری نخواهد کرد 

فقط شماره همراه خود را ثبت و حتما تایید کنید 

بیشتر ببینید
یعنی چی

ما با شماره ثبت نام نکردیم

با ایمیل وارد میشدیم تا الان

شماره رو هم خیلی وقته ثبت کردیم

ولی نمیذاره سایت با شماره وارد بشیم!! میزنه رمز عبور یا نام کاربری اشتباهه 😐😐😐

قانون رو گذاشتن

ولی باگ سایتشون رو درست نکردن

یعنی کسانی که فقط با شماره وارد شدن باید برن ثبت ایمیل کنن؟!

سلام

برعکس گفتین.

بیشتر ببینید
متوجه شدم ممنونم 🥰

خواهش می کنم.

💙💙💙

بیشتر ببینید
🟢 تاپیک همدل:توجه ! توجه ! سلام به کاربران عزیز نی نی سایت کاربرانی که قبلاً با ایمیل ثبت‌نام کر ...

خب حله

ما خیلی وقت بود شماره مجبور شدیم ثبت کنیم

ولی موقع ورود مفهوم رو نرسونده

فقط نوشتع دیگ با شمارع فقط میتونید وارد شید

خب حلهما خیلی وقت بود شماره مجبور شدیم ثبت کنیمولی موقع ورود مفهوم رو نرسوندهفقط نوشتع دیگ با شمارع ...

میگن از ۱۵ اسفند میشه با شماره وارد شد.

بیشتر ببینید
میگن از ۱۵ اسفند میشه با شماره وارد شد.

الان

اگر شماره ثبت شده باشه

از فردا با همون ایمیل میتونیم وارد شیم؟؟؟

چون من شماره و رمز عبور رو میزنم

مینویسه غلطه

الاناگر شماره ثبت شده باشهاز فردا با همون ایمیل میتونیم وارد شیم؟؟؟چون من شماره و رمز عبور رو میزنمم ...

🟠niniyar میگه از ۱۵ اسفند میشه با شماره وارد شد.

🔵همدل میگه شماره رو ثبت کنین اما رویه ورود تغییر نمی کنه.

حرف ها با هم فرق داره. اما مهم همونه که شماره ثبت باشه.

بیشتر ببینید