2777
2789

سلام مامانا پسرمن دوسال و ۵ ماهشه میخوام ازپوشک بگیرمش میشه راهنمایی کنین  تقریبا یه ماه پیش هروقت دستشویی میکرد میگفت بریم بشوریم ولی الان براعوض کردن پوشکم مقاومت میکنه یااصلا ازشورت خوشش نمیاد میگه پوشک بپوشم خودشم بچه ایه که ازاول تولد ازهمه بچه هابیشتر دستشویی میکرد صدتاآزمایش ازش گرفتیم گفتن طوریش نیست مدلشه الانم میدونم هنوز فرصت داره ولی واقعا خسته شدم انقدر توآبم دستو پام درد میکنه میشه شماازتجربیاتتون بگین اصلا نیمدونم ازکجا شروع کنم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دختر من سه سالشه تازه شروع کردم نمیخوام زود بشه که یرعکس بشه.. تازه داره برا جیش صدام میزنه

میدونم فرصت داره ولی پسرمن تواین سن روزی چهاربار دستشویی میکنه واقعادیگه خسته شدم دوساله مدام تودستشویی ام

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونم فرصت داره ولی پسرمن تواین سن روزی چهاربار دستشویی میکنه واقعادیگه خسته شدم دوساله مدام تودستش ...

خوشبحالت. خداروشکر کن دختر من مشکل یبوست داره هفته ایی یک بار با شربت و دارو و شیاف

خوشبحالت. خداروشکر کن دختر من مشکل یبوست داره هفته ایی یک بار با شربت و دارو و شیاف

نه بخدا برعکسشم سخته الان بهترشده دوماهه قبلش یعنی ببخشید  همش بوی دستشویی تودماغم بود حتی وقتی دستشویی نکرده بود  دیروز خودم پریود بودم باعذاب بردم شستم آوردم پوشک کردم بعد نیم ساعت دیدم دوباره کثیفه براهمین دیگه کم آوردم دوست دارم واقعا جداش کنم از طرفی ام میدونم هنوز وقت هست موندم چیکارکنم