2777
2789
عنوان

دوقلوباردارها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 23325 بازدید | 274 پست
من هفته پنجم از بارداریم بود بخاطر دردهایی که داشتم سمت چپم ، ترسیدم بارداری خارج از رحمی باشه رفتم ...

سلام منم درد سمت چپم خيلي زياد گاهي هم خيلي كم سمت راست، از طرفي كمرم هم درد ميكرد تا دوروز پيش اما الان خيلي كم شده من ٤دوره كلوميفن مصرف كردم اما اين ماه مصرف نكردم و باردار شدم ارثي دوقلو هم داريم ممكنه منم دوقلو دار بشم؟؟؟!!!

سلام خانمها

من شوهرم با داداشش دوقلو همسانه،پسر عموهای خودمم دوقلوان،خانواده بابام اینا هم دوقلو دارن چندتاییشون

از ماه دیگه میخام اقدام کنم،احتمالش هست دوقلو بشه؟نمیخام دوقلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان لطفاراهنمایی کنیدمن۵هفته رفتم سونوگف۲تاساک۵هفته دیده میشه حالا۹اسفندرفتم سونوبرای قلبشون ...

سلان رفتی سنو چیشد

خداروشکر منم مامان شدم😍برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید لطفا😘
سلان رفتی سنو چیشد

اره رفتم الان هفته۱۵هستم یک قل۵هفته مونده دکترگفت جذب میشه.

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
حتی اینکه میگن ویار بیشتره و همه چیز مضاعفه بنظرم اینجور نیست ، من سر دخترم مرگ رو با چشمام دیدم سه ...

سلام عزیزم 

دخترت چند سالشه؟ با وجود یه بچه دوقلو داشتن سختتر نمیشه بنظر شما؟

من دخترم۱۵ماهشه و برا بعدی دوقلو دوست دارم ولی میترسم از عهدش برنیام از لحاظ کمکی هم کمک ندارم تو شهر غریبم ولی همسرم خیلی صبور و عاااشق بچه ست و خونه باشه کمک میکنه 

امید وارم به همه ی ارزوهات برسی..اره با توام؛با تو ک داری امضامو میخونی  
 سلام عزیزم  دخترت چند سالشه؟ با وجود یه بچه دوقلو&n ...

سلام عزیزم ، صد در صد سخته

من دخترم تازه وارد هفت سال شده

من با وجود اینکه میدونم کسی هست کمکم کنه همش دلنگرانم نکنه از پسشون بر نیام چه برسه به کسی که دست تنهاست

سلام منم درد سمت چپم خيلي زياد گاهي هم خيلي كم سمت راست، از طرفي كمرم هم درد ميكرد تا دوروز پيش ...

من که از ماما پرسیدم گفت دوقلو زایی ارث از مادر و خانواده مادری فقط به دختر میرسه ، اگه از خانواده پدری یا شوهر باشه تاثیری نداره

ولی خودم بدون هیچ ارث یا دارویی دوقلو گیرم اومد ، پس احتمال بارداری دوقلویی برای همه هست ، صرفا فقط با ارث نیست...

خیلیا رو هم سراغ دارم دوقلو داشتن تو خانواده ولی بقیه دوقلو گیرشون نیومده تو خانواده!!

من که از ماما پرسیدم گفت دوقلو زایی ارث از مادر و خانواده مادری فقط به دختر میرسه ، اگه از خانواده پ ...

اخه من خالم دوقلو داره بعد دختر يكي ديگه از خاله هامم دوقلو داشته

ارث دوقلويي رو انگار خاله ي مادربزرگم داشته ك رسيده ب خالم

2810